2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معافیت دارم حالا اونا زیاد معیار نیست بنطرت دیگه چه خوبه یاد بگیرم تو بازار اوک باشم من رویت فاز اجر ...

فارغ تحصیل شدی

برو یه شرکت معتبر پیدا کن برو کار کن بعد مهر نظام بگیر و بعد کلید تحویل خونه بساز و تحویل بده بعدش رو پول غلط بزن

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

فارغ تحصیل شدی برو یه شرکت معتبر پیدا کن برو کار کن بعد مهر نظام بگیر و بعد کلید تحویل خونه بساز و ت ...

خوب بنطت الان اینارو بلدم یکجا برم سرکار شرکت استخدام میکنم من تاحالا شرکت نرفتم واقعیتش

فارغ تحصیل شدی برو یه شرکت معتبر پیدا کن برو کار کن بعد مهر نظام بگیر و بعد کلید تحویل خونه بساز و ت ...

فتوشاپ تو حدودی بلدم واسه معماری نه طراحی گرافیکی اینا واسه شیت بندی اینا در حد معماری

خوب بنطت الان اینارو بلدم یکجا برم سرکار شرکت استخدام میکنم من تاحالا شرکت نرفتم واقعیتش

شرکتهای خصوصی یا مشاور ک بری ازت نرم افزار میخوان براشون کار کنی.همونجا برات بیمه واریز میکنن و سابقه دار میشی

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم