2777
2789
عنوان

مغازه بخرم یا طلاهامو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست
طلاهاتو نگه دار مملکت رو هواس برو یه نگاه به قیمت دلار وطلا بنداز!

میدونم میگم خب چیکار کنیم

همه چیو نگه داریم که هر سال گرونتر و گرونتر میشه و به ارزوهامون نرسیم ، پس داشتن اون پول با نداشتنش چه فرقی داره وقتی هیچوقت ازش استفاده نکنیم و اخرشم بیفتیم یه گوشه بمیریم

ای بابا وقتی بلد نیست چرا وارد کار میشه آخه کم ریسک ترینش این بود همین ۵ میلیاردو بیت کوین میخرید کس ...

نه رفت ارزهای دیگه خرید. از بس طمعکاره . پارسال پولش شد پنج میلیارد نفروخت گفت میشه ده میلیارد . در حالی که کاش طلا خریدخ بود به جاش

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه طلای جهانی هم داره میره بالا یعنی چند سال پیش یه آمریکایی به جای دلار کشورش طلا میخرید پولش ...

اره

اون پولش چهار برابر شده بود

ولی تو ایران هزار برار 😂

من که وارثی ندارم و نمیخوامم هیچکسی رو به دنیا بیارم .

دوس دارم خودم صابکار خودم باشم .

دوس ندارم خرحمالی کنم برا دیگران دوس دارم خودم رویای خودمو بسازم .

و اینکه طلایی که پنج برابر شده درامد براش نساخته .

ولی مغازه یا کسب و کار تو مغازه حتی اگه ارزشش کم بمونه برات درامد میسازه .

منم شوهرم پارسال با یه میلیارد سوپرمارکت باز کرد در حالی که اگه طلا خریده بود یه میلیاردش شده بود ۶ میلیارد ولی خب اون موقع از گشنگی مرده بودیم چون اگه میخواست واسه بقیه کار کنه با ماهی هفت هشت تومن نمیتونستیم زنده بمونیم .

ولی اینجوری بیست سی تومن حداقل در میاره .

اره اون پولش چهار برابر شده بود ولی تو ایران هزار برار 😂من که وارثی ندارم و نمیخوامم هیچکسی رو به د ...

خب پس همین کار رو بکن . اگه بچه نداری از پولت استفاده کن.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭