2777
2789
عنوان

مغازه بخرم یا طلاهامو نگه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست
عه..یکی گفت نه که...

شاید اون ملکهای سند داره . ما تو شهر کوچیکیم مغازه ها سند ندارن قباله داره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که قیمت طلا رو میبینم دارم سکته میکنم اگه بدونین شوهرم چیکار کرده

طلاهاتو وقتی گرمی ۶ ۷ تومن بوده فروخته بر باد داده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اجاره هم بدی مالیات بر اجاره میگیرن

اینا مال سند دارهاست. ما تو شهر کوچیکیم دولت املاک قباله ای رو نمیبینه . مثلا یکی هست زن و شوهر حقوق بگیر دولتن و سه تا بچه دارن و خونه هم دارن ولی چون قباله ای هست دولت به دید بی خانه به آنها نگاه میکنه و دهک سه هستن .و یارانه و معیشتی بیشتر بهشون میده. مملکت رو هواس

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اجاره هم بدی مالیات بر اجاره میگیرن

خب چه قدر ؟

مثلا یه مغازه با صد تومن پول پیش و پنج تومن اجاره .

چه قدرشو مالیات برمیدارن ؟

فکر میکنم فقط موقع قرارداد کمتر از نیم درصد بردارن ، چون دیدم جلوم معامله کردن چند نفر ، نیم درصد به عنوان مالیات بود و نیم درصد سود املاکی

طلاهاتو وقتی گرمی ۶ ۷ تومن بوده فروخته بر باد داده

نه گلم. چند ساله داره کار میکنه . همش میگفتم برام طلا بخر. من شصت تا سکه و سی مثقال طلا مهرمه . گوش نمیداد فقط ارز دیجیتال خرید. و پنج میلیاردش شد دو تومن . اگه طلا برام خریده بود پنج میلیارد شده بود ده میلیارد . 😔😔😔

نگهدار عید میشه ۱۷ ۱۸ تومن بعد بفروش

اخه میدونی ارزومه واسه خودم کار کنم

از طرفی هم میگم خب وایسم تا سال بعد یا سال بعد تر ،

خب هر سال طلا میره بالا .

اخر طلاهام میشن گرمی پنج میلیارد ولی من افتادم مردم و به هیچ کودوم از ارزوهام نرسیدم .

نه گلم. چند ساله داره کار میکنه . همش میگفتم برام طلا بخر. من شصت تا سکه و سی مثقال طلا مهرمه . گوش ...

ای بابا وقتی بلد نیست چرا وارد کار میشه آخه کم ریسک ترینش این بود همین ۵ میلیاردو بیت کوین میخرید کسی که پارسال بیت کوین خریده ۳میلیارد امسال شده ۸میلیارد پول میلیاردی رو باید بیت کوین خرید نه ارزای دیگه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اخه میدونی ارزومه واسه خودم کار کنم از طرفی هم میگم خب وایسم تا سال بعد یا سال بعد تر ،خب هر سال طلا ...

متاسفانه طلای جهانی هم داره میره بالا یعنی چند سال پیش یه آمریکایی به جای دلار کشورش طلا میخرید پولش چهار برابر شده بود