2789
عنوان

هدیه روز مرد

150 بازدید | 14 پست

سلام خانوما روز مرد نزدیکه چه ایده هایی تو ذهنتون هست؟؟چه برنامه هایی دارید ؟؟

من میخام یه تسبیح موی یار درست کنم ۶۰۰تومان هست و یه کیک پچ پچ و یه شمع و پاپیون و تمام..نظرتون چیه؟؟هزینشو هم هنوز جور نکردم شاغل هم نیستم و نصف پولشو در حال حاضر دارم و نصف دیگشو ندارم چیکار کنم؟؟

دوستان عزیز لطفا اگه میتونین همراه بانک بانکت رو نصب کنین کد معرفم رو بزنین هم به تو هم به من ۵۰ تومن میده 711710 کد معرفم

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براش یه دسته ps5 میخرم واسه خودش خراب شده

و چندتا اکشن فیگور

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست. راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین.

هیچیم ندادی ندادی، همون لبنخندت برای شوهرت هدیست

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

به نظرتون چرا بعضی مردا برای زنشون روز زن گوشی ۲۰۰ میلیونی خریدن؟؟؟

یه نفر اینکارو کرده با اینکه زنش هیچ گزینه خوب و مثبتی نداره

مرد خودش پراید سوار میشه بعد اومده روز زن ۲۰۰ میلیون داده گوشی واسه زنش!!!!!!

بعد بعضیا یک شاخه گل میگن حیفه خشک میشه نمیخرند واسه زنشون

چرا یکی منو قانع کنه انصافه؟

به نظرتون چرا بعضی مردا برای زنشون روز زن گوشی ۲۰۰ میلیونی خریدن؟؟؟یه نفر اینکارو کرده با اینکه زنش ...

شاید از نظر شما و یا از دور اون زن هبچ گزینه خوبی نداره