2777
2789
عنوان

شمالی های عزیز تشریف بیارید❗️

79 بازدید | 9 پست

درخواست انتقالیم قبول شد دانشگاه مازندران. استرسس دارمم

یکم راهنمایی کنید لطفا ممنون میشم🫠

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه مازندران اسم دانشگاهی توی شهر بابلسر هست

چندین دانشگاه اسمش مازندرانه یکی غیرانتفاعی هست تو بابل اسمش مازندرانه چندتا دیگه هم هست ولی از نظر من قشنگترینشون دانشگاه شمال آمل هست تو وردی شهر آمل از سمت تهران من دیدمش خیلی بزرگ و شیکه

چندین دانشگاه اسمش مازندرانه یکی غیرانتفاعی هست تو بابل اسمش مازندرانه چندتا دیگه هم هست ولی از نظر ...

دقیقا

قشنگترین و خفنترین دانشگاه ، دانشگاه شماله

دوران ما میکفتن همه باکلاس ها و پولدارا اونجا میرن

خداییش خیلی خوشگله

دقیقاقشنگترین و خفنترین دانشگاه ، دانشگاه شمالهدوران ما میکفتن همه باکلاس ها و پولدارا اونجا میرنخدا ...

من دوستم اونجا میخوند من رفتم دانشگاهش ناهار هم خوردیم تو سلف دانشگاه غذا ماهی پلو با نارنج بود خیلی خوشمزه انگار رستورانه حیاتش هم چمن فوتبال بود داشتن فوتبال بازی میکردن وسط جنگل بود

من دوستم اونجا میخوند من رفتم دانشگاهش ناهار هم خوردیم تو سلف دانشگاه غذا ماهی پلو با نارنج بود خیلی ...

واااااای دقیقا منم از چمن فوتبالش خاطره دارم ، واقعا عالی بود ، اون موقع من کارشناسی سخت افزار دانشگاه پیام نور ساری میخوندم سال ۸۷ ، بخدا ما کلاس ثابتی نداشتیم ، هر هفته باید میرفتیم ساختمون مرکزی میدیدیم این جلسه کلاسمون کجا قراره برگذار شه

البته بعد از یکسال چندتا ساختمون خریدن و بلاخره جاگیر شدیم

اصلا وضعی بود ، وای چقدر زود گذشت ....