2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سراغ دعانویس نرفتم یه نفر گفت سنگینی داری برای اینکه بدونی برا چیه باید سرکتاب باز کنی

خب همین دیگه

برای سرکتاب باید بری پیش دعا نویس

بخاطر همین گفتم مطمئنی اون ادم درست گفته یا نه که الکی نری

آها پس کار اوناست نمیدونستم

اره

یعنی میگم اگه مطمئنی برو

چون به هر دعانویسی نمیشه اعتماد کرد برای سر کتاب اسم و اسم مادر و این چیزا میخوان که اکثرا هم موکل دارن بدتر گند میزنن به زندگی ادم

اگه برم چی میشه؟ مثلا بعدش قرآن زیاد بخونم و توبه کنمچون کنجکاو شدم به شدت

اول اینکه هر کسی که میگه من سر کتاب باز میکنم یا دعا مینویسم خوب نیست سرکتابی ها بیشتر از زیر زبونت حرف میکشن همونو تحویلت میدن هی میگن دعا لازمی دعا دعا ،یعنی پولم ازت میگیرن اما دعاشون جواب نمیده یا الکیه ،دعا نویس کار بلد خیلی کم پیدا میشه ،و اینکه هی خوشت میاد بری سمتش دعا رو دعا میوفته و بدتر میشه شرایط ،سعی کن نری چون بعدش پشیمون میشی در کل ،من واقعا از تخممرغ سر چشم زخم و... نتیجه گرفتم هم سبک شدم هم بیماری هام رفع شد ، اگه کسی کار بلد دیدی بگو برات تخممرغ بشکونم، و سعی کن به خدا نزدیک تر شی تا آروم شی و سمت این چیزا نری ،فکرای بد نکنی ،