2777
2789

عزیزم شماها چرا اگاه نمیشید حس ششمیی ام اگه وجود داشته باشه تورو از پشت گوشی ندیده و نشناخته فقط گولت میزنه خواهشا یکم به خودتون بیاید

این چه مسخره بازییه انقد وایرال شده اینجا؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😂😂من بار اول تو نی نی سایت دیدم اصلا نمیدونستم وجود داره

منم

انقد تاثیر گذاشتن روم رفتم به یه کاربری به اسم زن قوی اعتماد کردم و ۱۰۰ تومن ازم پول گرفت و چرت و پرت گفت

اخه از پشت گوشی مگه میشه اخه یکم فک نمیکنن با خودشون

نه مربوط به زمان ازدواجمه

زمان رو حتی حس شیشمیای قوی هم نمیتونن بگن اون فقط دست خداست

آره یا نه رو هم میتونی با یه گردنبند طلا انجام بدی رو کاغذ تو یه دایره بنویس گردنبند رو از یه جا اوزیون کن تاب بده ببین رو اره میچرخه یا نه

چ نامرد حس ششم مجانیه 😑😑😑

اصن پشت گوشی معنی نمیده قشنگم

بعد منم تازه وارد بودم نمیدونستم که چی به چیه همه ازش تعریف میکردن منم اومدم بهش پول دادم عجب حروم خورایی پیدا میشن خود من به شخصه حس شیشمم خیلی خیلی فعاله گاهی و به عینه یه چیزیو که میگم درست درمیاد ولی اخه از پشت گوشی اخه؟ چی بگم