parpariiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 644 عنوان لک روی گونه😭 86 بازدید | 6 پست خانما خوبین ؟ ببخشید من حجم خون و مدت پریودم خیلی کم شده یکی دوساله پوستم خراب شده لک افتاده روی گونه هام زشت شدم😭هرکی هرچی میدونه بهم بگید چکار کنم دیروز | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشییی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 902 منم همینجوری شدم بنظرت مدت پریودی ربطی داره به پوست؟؟؟چون منم مدتش کم شده امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12236 تنبلی تخمدان داری برو دکتر زنان اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
parpariiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 644 باید بری دکتر خب چک بشی رفتم سونو ازمایش کامل و هورمونی گفت هیچ مشکلی نداری ..تنبلی تخمدان داشتم الان ندارم رفتم سونو گفت نداری دیگه
parpariiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 644 منم همینجوری شدم بنظرت مدت پریودی ربطی داره به پوست؟؟؟چون منم مدتش کم شده اره خیلی