2777
2789
عنوان

شما به این این اتفاق چی میگین

113 بازدید | 6 پست

من یه چیزی رو گم کرده بودم الان کم کم باید ۳ تومن پولش رو میدادم همه جارو گشتم چند هفتست پیدا نکردم داشتم فک میکردم باید حتما بگیرم یعنی وسیله خیلی ضروریه بعدش الا داشتم درس میخوندم یدونه کرم دیدم تو دیوار گفتم ای وای از زیر قفسه ها چیزی مونده رفتم با گوشی نگاه کردم ببینم چیزی افتاده میده ای چیزی که کرم از اون باشه دیدم اون وسیله اونجاست

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

هیچی

اتفاق

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نمیدونم یکمم جالبه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اتفاق

گفتم حتما خدا خواسته ببینم 🥲

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

کلید اسرار، کرم راه گشا، دم کرمه گرم که سه تومنت تو جیبت مونده

😂😂🤣

کرم رو نکشتمتم دیگه هنوز رو دیواره فردا باید بزارمش راه پله چون بیرون سرده

من آدم قدر. دانیم😂🤣

2790
2778
2791
2779
2792