eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 309 عنوان سوال مهم 52 بازدید | 9 پست بچه ها تو مجازی یه پسر چجوری حرف بزنه معلومه لاشی نیست و آدم درستی هست؟ دیروز | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16860 از واژه های جمع استفاده می کنن معمولااز واژه های مفرد استفاده میکنن تا تهشو میخونم😂 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 309 از واژه های جمع استفاده می کنن معمولااز واژه های مفرد استفاده میکنن تا تهشو میخونم😂 مثلا یه پسره بهم گفت عکس بفرست منم گفتم نمیفرستم اعتماد ندارم بعدش گفتم این حرف منه برگشت گفت یه چیزی میگم تو رابطه حرف من نیست حرف ما هست
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16860 مثلا یه پسره بهم گفت عکس بفرست منم گفتم نمیفرستم اعتماد ندارم بعدش گفتم این حرف منه برگشت گفت یه چیز ... درکل پسری که عکس بخواد لاشیهفرداش ازت نود میگیره شک نکن 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 309 درکل پسری که عکس بخواد لاشیهفرداش ازت نود میگیره شک نکن میگفت میخوام ببینم کی هستی دارم با کی چت میکنمبعدش گفت ویس بفرست حداقل مطمئنم بشم دختری
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16860 میگفت میخوام ببینم کی هستی دارم با کی چت میکنمبعدش گفت ویس بفرست حداقل مطمئنم بشم دختری آها یه سوال ناشناس رفتی؟خب پس قضیه فرق کرد طرف کنجکاو شدهکراشته؟منم میخوام اینکارو بکنم ولی میترسمدقیقا هم میخوام ناشناس برم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
eshghmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 309 آها یه سوال ناشناس رفتی؟خب پس قضیه فرق کرد طرف کنجکاو شدهکراشته؟منم میخوام اینکارو بکنم ولی میترسمدق ... ناشناس آشنا شدیم بعدش اومد آیدی داد
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16860 ناشناس آشنا شدیم بعدش اومد آیدی داد اها فکر کردم تو رفتیدرکل جالب نیست رفتارش 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم