2777
2789

آخر هفته تولد دور دونمه ، بالاخره ۱۸سالش میشه

مثل همیشه که ارزوشو داشت 🙂

رفیق مرحومم ، بچه طلاق بود ، وقتی مامانش رفت ، رفت سراغ دوست پسر ، پسره ام فقط به قصد خودشگذرونی و هدفی که میدونیم باهاش بود اما چون حالشو خوب میکرد میگفت تنها دلیلی که خودکشی نکنم اونه

ماه های آخر حرفای عجیب میزد ، میرم طبقه چهارم خودمو میکشم ، منو ببخش ، بعد فوتم دفترمو بردار و هزار جور حرف دیگه :)

یروز رفیقم مدرسه بود عمه اش گوشیمو از خونه میدزده و هکش میکنه و تمام عکس و فیلم اش با رلشو میبینه ...وقتی رفیقم میاد خونه زنگ میزنه همسایه دوستم که گوشیو بده دوستم و تهدیدش میکنه که به باباش همه چیو گفته یه فکری به حال خودش بکنه یا خودشو بکشه ...

رفیقم از اکانت اون همسایه بهم پیام میده که از همه جا بلاکش کنم ، منم فقط گفتم چشم ...

باباش اومد خونه و دعواشون شد و رفیقم امضا نداد که مامانشو نمیخواد و به بالا پشت بوم فرار کرد ، سرش به دیوار کوبیده میشه و از چهار طبقه میفته پایین...

عمش برای صحنه سازی زنگ میزنه از گوشیه رفیقم که میپرسه آخرین بار کی دیدیش نیومده پیش تو که جلوه بده از خونه فرار کرده ...

یهو یکی دیگه بهم زنگ زد گفت پاشو بیا تهه کوچه فلانی مرد ، خیلی ریلکس ، منم باورم نشد با لباس مدرسه آماده شدم رفتم تهه کوچه دوییدم ، دیدم همه همسایه ها جمعن

یکی منو دید بغلم کرد گفت تسلیت میگم ...

منم فقط جیغ میزدم که اون اینکارو نمیکنه و باباش بهم میخندید....

و من هنوز درگیرم ، که خودکشی یا قتل ، کدوم ...

رفیقم تیکه تیکه شد ، جلوی چشام پرپر شد ....

آخرین بار ده دقیقه قبل باهام حرف زد ....

آخر هفته تولدشه یه فاتحه مهمونش کنید :)

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار باباشه دیگه

اره خوب

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 یکی هست تو قلبم ،هرشب واسه اون می‌نویسم و اون خوابه،یه کاغذ،یه خودکار،یه نامه که خیسه....🖤اون شب که تیکه تیکه شدنتو دیدم،هرچقدر دنبال اون آمبولانس دوییدم و نرسیدم،دیگه واسه رسیدن به هیچکس تلاش نکردم...یا اون روزی شبی که از شدت دلتنگی از خونه فرار کردم اومدم پیشت و سنگتو بوس کردم ....تو همتای من بودی،جفت من بودی ... سوگ تو تموم نمیشه،موقع خوندن نامه هات،دیدن یادگاریات،عروسکت،عکسات روی میز خاطره و رو جای جای دیوار،محله ی قدیمی،مدرسه قدیمی،غذاهای موردعلاقت... و کلی نانوشته های دیگه سوگتو تجدید می‌کنه... لعنت به کسایی که جدامون کردن،کسایی که باعث کشتنت شدن،اون شایعات،لعنت🖤🥀 سوگ تو جبران نمیشود حتی به گریه و شیون عمیق....

💔💔💔💔💔روحش شاد

منم یه رفیق داشتم خیلی از خودکشی حرف می زد و چند تا خودکشی ناموفق داشت دیگ گذشت از خودکشی و الان نمی دونم در چه حالیه

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

الهی بگردمممممم جاش بهشت باشه گل دختر درگیرش نشو ک چی بوده چون خانوادش با توام ب مشکل میخورن

ممنونم اره میدونم باباش منم تهدید کرده بود

رسیدم جایی که گفتی باباش بهم خندید بعد دیگه نتونستم باور کنم....

ایشالا رفیقتونو خدا رحمت کنه روحش شاد باشه ایشالا

دوست دارم این داستان خیالی باشه

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
💔💔💔💔💔روحش شادمنم یه رفیق داشتم خیلی از خودکشی حرف می زد و چند تا خودکشی ناموفق داشت دیگ گذشت از ...

اصلا تو فاز خودکشی نبود ...

نمیدونم چرا اینطوری شد

خدارحمتش کنه و اگه خودکشی کرده خدا به جوونیش ببخشه😓

خودکشی بودن چیزی از قتل بودن مسئله کم نمیکنه ...🥲

ای خدا🖤منم یروز مامانم اومد گفت جلو کوچه خونه ی بابای مریم .دوستم.شلوغ بوده گفتن یکیو شوهرش کشته دختره20سالش بوده

گفتم تو اون کوچه دوتا خونه اس خونه مامان مریم ک خب 50سالشه بنده خدا و همسایشون ک اونم 30سال بیشترشه شایعه اس

و یکساعت بعد که فهمیدم مریم خونه باباش بوده🖤🖤مریم 18سالش بود

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃