2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

69 بازدید | 0 پست

دوستان متوجه خیانت شوهرم شدم از داخل همراه من ب یه شماره شک کردم اول گفت نمیشناسم مشتریه بد بهش گفتم از خودت بشنوم بهتره تا یکی دیگ گفت ب فکر رابطه جنسی نیوفتی فقط چند ماه زنگو پیامی در ارتباط بودن فقط تایم سر کارش بوده خطتشو چک کردم هرروزم زنگ نمیزدن یه روز درمیوه دو روز درمیون بوده حالا کلی قسم خورده دست روقران گذاشته جون بچه رو قسم میخوره میگه اگر رابطه بوده خدا بزنه منو نابود کنه هرچیم داره زده ب نامم حق طلاقم دارم حضانتم همینطور حالا مشکل اینجاست من بهش میگم اگر واقعا رابطه جنسی بوده بگو من نمیخوام زندگی کنم حتی خانوادشم بهش گفتن ب اونا هم گفت کلا میگه حتی باهم بیرونم نرفتن فقط ی زنگو پیام تازه میگه رابطه عاشقانه نبوده فقط دردو دل میکردیم روزای مرخصی هم کلا بهش ن زنگ میزده ن پیام میداده

بد تایمی ک من میدونم 7ماهه خودشم میگه همین 6یا 7ماهه من هیچ پیامی ندیدم ازشون فقط داخل همراه من شماره دیدم کلا نمیدونم چطوری حرف میزدن میگه عشقم عزیزم گفتم ولی ن عاشقانه ای نبوده روز مره حرف میزدیم

ب مادر دختره هم فهموندم دختره جلو مامانش ک کلا زیر بار نرفت ولی مادره قبول کرد بد باز با دختره حرف زدم گفت ب خدا دوستانه بوده دردو دل میکردیم بد اینکه یبار از طرف شوهرم من بهش پیام دادم گفتمش تو برا وقت گذروندن بودی این حرفا اونم گفت همه چیو میگم رابطه تو رو سیاه سیاه رو بد من درجوابش گفتم ک من با تو رابطه ای نداشتم خودمم همه چیزو گفتم بد قرار شد عکس و فیلم شاهد بفرسته ساعت 7بد ساعت 7گفتمش چی میخوای بگی گفت نباید اینطوری حرف میزدی من یه چی میدونم از خودم درمیارم میگم اونم سریع باور میکنه

بد باز یبار دیگ ک تلفنی حرف زدیم گفت من اون روز لجم گرفته بوده گفتم رابطه حتی ب جون بچش قسم خورد گفتی تهمت میزنی زنه هم شوهر داره شهر ما نیست بد شوهرم قسم میخوره میگه ب من گفته سه ساله جدا شدم باز زنیکه میگه من نگفتم جدا شدم گفتم سه ساله جدا زندگی میکنم