2777
2789
عنوان

مرده زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 36 پست
میترسم دوباره اینطوری بشه. ترس از آینده دارم. دومین سقطم هست. اولی هشت هفته سقط شد. این دیگه تا سی و ...

سقط تو هفته پایین طبیعی خیلی از خانمها دارن ولی هفته های بالا بارداری که خیلی به آدم سخت می گذره چون بزرگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم دوباره اینطوری بشه. ترس از آینده دارم. دومین سقطم هست. اولی هشت هفته سقط شد. این دیگه تا سی و ...

یه چیزو بگم به نظرم خیلی تو کار خدا آدم نباید دخالت کنه اگه واقعا می تونید از بچه دار شدن دست بردارید می دونی چرا چون من خودم تو زندگیم دیدم اصرار هر چیزی که خدا نمی خواست و به زور ازش گرفتم بد شده برام

منم ۲۸ هفته به خاطر مسمومیت بارداری دخترمو از دست دادم الان یه دختر دارمو و باردارم ۳۳ هفته خدا بزرگه جاشو زود برات پر میکنه دقیقا حال این روزاتو تجربه کردم و درک میکنم چرا سزارین اصولا واسه جنینی که قلبش ایستاده امپول فشار میزنن بدنیا میاد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم ۲۸ هفته به خاطر مسمومیت بارداری دخترمو از دست دادم الان یه دختر دارمو و باردارم ۳۳ هفته خدا بزرگ ...

سه روز برام آمپول فشار زدن هرکاری کردن دهانه رحم باز نشد مجبور شدن سزارین کنن. خداروشکد که الان بارداری. خدا حفظ کنه برات عزیزم

دیروز جایی خوندم نوزادی ک سقط شده با بند نافش مادرش رو میکشونه بهشت ...مطمئن باش خداوند اجرتون رو می ...

الهی بمیرم برات

غصه نخوری ها

بچه که سقط می شه اون دنیا شفاعت مادر و پدرشون رو می کنند

روزی خور دنیا نبوده

قرآن بزار گوش کن ، صلوات بفرست، استغفرالله زیاد بگو ، چیزی که من از استغفرالله فهمیدم اینکه خدا در های حکمتش رو به روت باز می کنه

مادرم منو داداشم رو سالم به دنیا آورد، اما داداشم رو به خاطر جنسیت و اینکه 5 امین بچه مامانم محسوب می شده خود پرستار ها میکشنش

اگر بود الان همسن من بود قل من کنارم بود

اما بی وجو ها کشتنش مامانم گفت 3 روز براش عذاداری کرده بعدش گفته اگر شیر گریه بدم دخترم که این بچه هم اذیت می شه ، تازه یواشکی رفتن دفنش کردن که معلوم نیست قبرش کجاست

خدا بهت صبر بده

سعی کن خودت ، خودت رو آروم کنی

برای بارداری بعدی حتما آمپول ای وی ای جی استفاده کن ببخشید سرم

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست