2777
2789
عنوان

مرده زایی

335 بازدید | 36 پست

سلام دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید بع خدا خیلی آشفته م تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید کیا بچه شون تو ماه های اخر بارداری تو شکم مرده. من سی و چهار هفته قلبش ایستاد همه چی هم تا لحظه آخر نرمال بود. اگه تجربه ای دارید کمکم کنید که علتش چیه و بعدش بارداری موفق داشتید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر بد عزیزم خدا صبر بده علت ایست قلبی نگفتن

نه فقط موقع سزارین بند ناف یه جایی نازک بود یه جایی کبود گفتن پیچیدگی بند ناف یا ترومبوز. ممنون عزیزم. به خدا انگار تمام زندگی مون از همپاشید دو هفته س فقط کارمون گریه س

نه فقط موقع سزارین بند ناف یه جایی نازک بود یه جایی کبود گفتن پیچیدگی بند ناف یا ترومبوز. ممنون عزیز ...

تازه شده برات ؟؟؟؟

من فکر کردم چند سال پیش اتفاق افتاده

الهییی بمیرم جنسیتش چی بود

تازه شده برات ؟؟؟؟ من فکر کردم چند سال پیش اتفاق افتاده الهییی بمیرم جنسیتش چی بود

دختر بود آره هفته پیش سزارین کردم. خدا نکنه عزیزم. حالم خیلی بده گاهی میگم کاش بمیرم. خاطراتش سیسمونی هاش پدرش از من بدتره... گفتم شاید اینجا کسی تجربه مشابه ای داشته باشه

نه فقط موقع سزارین بند ناف یه جایی نازک بود یه جایی کبود گفتن پیچیدگی بند ناف یا ترومبوز. ممنون عزیز ...

می دونم خیلی سخته

دل بسته بودی بهش ولی به آینده و نی نی جدیدت فکر کن

دختر بود آره هفته پیش سزارین کردم. خدا نکنه عزیزم. حالم خیلی بده گاهی میگم کاش بمیرم. خاطراتش سیسمون ...

الهییی مادر

خدا بهتون صبر بده حتما خیری داشته

صلاحش بوده به دنیا نیاد شاید در آینده اگر خدا ازتون می گرفت خیلی سخت تر بود براتون به اینا فکر کن

می دونم خیلی سختهدل بسته بودی بهش ولی به آینده و نی نی جدیدت فکر کن

میترسم دوباره اینطوری بشه. ترس از آینده دارم. دومین سقطم هست. اولی هشت هفته سقط شد. این دیگه تا سی و چهار هفته موند