2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالا بیست و پنج

122 بازدید | 15 پست

من ۲۷سالمه شش ماه دیگه ۲۸سالم میشه

من اصلا دنبال ازدواج نبودم و نیستم مخصوصا با شرایطی که برا خواهرم با ازدواج به وجود اومد ولی گاهی اوقات به دفعه دلم میخواد یه نفر رو داشته باشم یکی پیشم باشه هم عاطفی هم جنسی به دفعه از شدت خواستن میزنم زیر گریه مخصوصا اگر فیلمی ببینم که رمانتیک باشه و رابطه ای باشه

عادیه یا نه

من اهل دوست پسر نیستم یعنی به جورایی بلد نیستم نمیتونم دوست پسر بگیرم اینجوری بزرگ شدم برامون خوب نبود ولی بعد از ازدواج و طلاق و زندگی سخت خواهرم بابام آزاد گذاشت منو میگه دوست داری دوست پسر بگیرم من عادت ندارم دیگه

میدونم مرد پیر خوب نیست میدونم تمام اینا زودگذر هست ولی چیکار کنم گاهی اوقات کشیده میشم به خواستن

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد پسر نه مرد پیر اشتباه تایپ شده

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
طبیعیه

چیکار کنم اینجوری فکرا نیاد نباشه میترسم از اینکه بخوام دوست پسر بگیرم یه موقع عاشق بشم وابسته بشم دوست بدارمش

سلام عزیزم مگه شما نبودی که بچت ویروس گرفته بود؟

عزیزدلم این کاربری رو هم من هم خواهرم که در شرف طلاق هست و هم گاهی اوقات خیلی کم مامانم میاییم چیزای دلیل سوالاتمون رو مینویسیم

اوکی اگه شاغلی وحقوق داری ازدواج واسه چیه؟ سنت زیادم بالا نیست که صبرکن با یه آدم خوب ازدواج کن

نه من ازدواج دوست ندارم ازدواج سند بردگی هست عزیزم

اونم بدبختی خواهرم رو دیدم دیگه بدتر شد برام

ولی میخوام بدونم اصلا اینجوری عشقا که تو فیلما هست تو دوست پسری و زن و شوهری هست اینکه اینهمه عاشق هم باشند

نه من ازدواج دوست ندارم ازدواج سند بردگی هست عزیزم اونم بدبختی خواهرم رو دیدم دیگه بدتر شد برام ولی ...

نه عزیزم فریب فضای مجازی وفیلمها رو نخور زندگی واقعی زمین تا آسمون فرق داره

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

نه عزیزم فریب فضای مجازی وفیلمها رو نخور زندگی واقعی زمین تا آسمون فرق داره

😞

نه من ازدواج دوست ندارم ازدواج سند بردگی هست عزیزم اونم بدبختی خواهرم رو دیدم دیگه بدتر شد برام ولی ...

نه بابا عشق کجا بود

این خانمایی هم که میان میگن ما شوهرمون عالیه چون تا حالا خلاف میلش کاری انجام ندادن

ازدواج کنی همین زندگی الانتو قراره داشته باشی به اضافه هزار تا دردسر و دعوا و سر و کله زدن با شوهر و خانوادش

بذار همینجوری بی حاشیه زندگیت ادامه پیدا کنی سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندن

نه بابا عشق کجا بود این خانمایی هم که میان میگن ما شوهرمون عالیه چون تا حالا خلاف میلش کاری انجام ند ...

چقدر بد واقعا عشقی وجود نداره

چقدر بد واقعا عشقی وجود نداره

نه عزیزم مردایی هم که با خانومشون خوبن خیلیهاشون خیانت میکنن

الانم که دیگه مردا توقع دارن هم خرجشونو بدی هم توی خونه کار کنی خم بچه داری کنی یعنی عملا با ازدواج فقط کارا و مشکلاتتو صد برابر میکنی

نه عزیزم مردایی هم که با خانومشون خوبن خیلیهاشون خیانت میکنن الانم که دیگه مردا توقع دارن هم خرجشونو ...

ممنون عزیزم بابت آگاهی مجدد منکه اهل ازدواج نبود نیستم ولی گاهی به دفعه دیونه میشم