2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت سخت گیرنیست من ازوقتی اومدم سایت فهمیدم مامانم حق داشت منوبرادرموباهرکسی تنهانمیذاشت تومادرآگاهی داری

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

شاید بهش میگفتی اجازه میدادمنم چهارشنبه میخوام برم و فکر میکردم مامانم نمیذاره ولی گذاشت

فکر نکنم

دیگه دیره البته خونه شون ۳ دقیقه با خونمون فاصله داره

ولی بابام هم امشب شیفت نیس اونم باید راضی کرد

خلاصه که دردسر داشت

بعدشم به عقیده مامانم آدم کنکوری که دورقمی اینجوری نمی ره اونا درس نمی خونن می خوان تو رو هم از راه به در کنن و....

مامانت سخت گیرنیست من ازوقتی اومدم سایت فهمیدم مامانم حق داشت منوبرادرموباهرکسی تنهانمیذاشت تومادرآگ ...

وات

نه آخه اینا رو به رو خونه شون یه ساختمون دارن که خالیه

بعد بچه ها اونجا دور هم جمع شدن

بعدشم اوکیه من فکر نمیکنم مشکلی می داشت

فکر نکنمدیگه دیره البته خونه شون ۳ دقیقه با خونمون فاصله دارهولی بابام هم امشب شیفت نیس اونم باید را ...

منکه به بابام نگفتم

گذاشتم مامانم به بابام بگه

اهان خب من الان سال دوم دانشگاهم

ولی چقدر دلم میخواست اختیار ما دخترا دست خودمون بود و اینقدر مجبور نمیشدیم از بقیه اجازه بگیریم🥲

الان من ۲۲ سالمه ولی همچنان باید به مامانم بگم کجا میرم واینا

واتنه آخه اینا رو به رو خونه شون یه ساختمون دارن که خالیهبعد بچه ها اونجا دور هم جمع شدنبعدشم اوکیه ...

بعداخودت مامان شدی متوجه حرفای من ورفتارمامانت میشی

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منکه به بابام نگفتمگذاشتم مامانم به بابام بگهاهان خب من الان سال دوم دانشگاهمولی چقدر دلم میخواست اخ ...

ایناس که بده

نه نگو بعد کنکورم این بازی کثیف ادامه داره

ایناس که بدهنه نگو بعد کنکورم این بازی کثیف ادامه داره

بعد کنکور هم همینه ولی خب کمتره

مثلا من قبلا باید قبل تاریکی هوا خونه میبودم

الان با دوستا دانشگاهم تا ۱۰ و ۱۱ هم بیرون بودم

ولی خب بازم باید بهشون گفت کجا میریم و با کی میریم