2821
2789
عنوان

21 سالمه ولی

223 بازدید | 20 پست

از بس از بچگی غم و غصه خوردم و استرس کشیدم ک بهم میخوره 40 سالم باشه

همه جا میگم 22 سالمه ک اگر بگم 21 تعجب میکنن و فک میکنن دروغ میگم

اون از بچگی ک با کتک های پدر بزرگ شدم اون از چند سال پشت کنکور موندن و اون از جدا شدن از نامزدم ک همون غصه ها شد موی سفید ، شد گودی زیر چشم و خط خنده و چروک

اصلا شبیه هم سنام نیستم 🫠

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم خیلی متاسفم که چنین تجربه هایی داشتی ❤️🥺

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عزیزم همه چیز به کنار ۲۲ سال و به جای ۲۱ میگی که نگن بهت نمیخوره؟

یه سال مگه فرق میکنه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

دور گردون گر ۲ روزی بر مراد ما نگشت/ دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور. ۴۶سالمه . خدا رو شکر امیدوار بانشاط و باروحیه و با انگیزه.خاصیت دوران جوانی همینه. خدابخاد سر وسامان که بگیری حالت بهتر میشه. کبوتر وقتی تک باشه گیج میزنه.جفت که بشی حالت بهتر میشه

دور گردون گر ۲ روزی بر مراد ما نگشت/ دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور. ۴۶سالمه . خدا رو شکر امیدو ...

با من فقط مردای بالای 30 سال جفت میشن چون برا هم سن و سالهای خودم جای مادرشون میمونم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز