آسمووون_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 544 عنوان عواقب درگیری با فامیل شوهر 81 بازدید | 7 پست این حرف رو قبول دارین یا نه؟ با دلیل بگیدبه نطر من هر چقدر فامیل شوهر بدی کنن تو مغز مرد نمیره که تقصیر اوناست باز میگه تومقصرییعنی اون قسمت مغزشون واقعا تعطیلههر چقدرم فامیل شوهر بلانسبت گاو باشن باز بهشون یه تو بگی دودش میره تو چشم خودت من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵 1404/10/06 | 21:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 132643 نه راستش من با گفتگوی سالم تونستم رفتارهای خوب و بد همه اقوام همسر و خودم رو با همسرم در میان بگذارم و با هم حل کنیم That's how it goes, Everybody knows
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 11716 نمیدونم فامیلاشو ندیدم اصن من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 14607 دقیقا.همسر من بعد دنیا اومدن پسرم تازه فهمید دنیا دست کیه وگرنه بازم میگفت خواهر مظلوم من با تو چیکار کرده آخه تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آسمووون_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 544 نه راستش من با گفتگوی سالم تونستم رفتارهای خوب و بد همه اقوام همسر و خودم رو با همسرم در میان بگذارم ... خب عزیزم شوهر شما جز اندک مردان منطقیه من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵
هوااااااا عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3038 اولین دشمن یک زن میتونه شوهرش باشهیااولین رفیق یک زن میتونه شوهرش باشهازمن صدپله بدترازجمله اولم هساگ برگردم ب زمان مجردیم بم بگن یاازدواج کن یاسرطان بگیرسینمو میادم جلومیگفتم نمیترسم باشیمی درمانی حل میشه 😔
آسمووون_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1404/02/12 تعداد پست: 544 اولین دشمن یک زن میتونه شوهرش باشهیااولین رفیق یک زن میتونه شوهرش باشهازمن صدپله بدترازجمله اولم هسا ... درکت میکنم که چقدر سخته من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵
هوااااااا عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 3038 درکت میکنم که چقدر سخته اسی امشب واقعن دلم میخاست زنگ بزنم ب بابام بگم بابادخترت توشهرغریب داره غریب کش میشه بابا برگردم پیشتون ولی بابام خیلی بدترازشوهرم 😭