2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین جریان قهرمن ومادرم

66 بازدید | 7 پست

بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

من و شوهرم ااول زندگیمون خیلی مشکلات داشتیم وشوهرم خیلی منو خونوادمو اذیت کرد تا پای طلاق رسیدیم و برگشتیم ک یهو ادم شد و عاقل شد وزندگیمون خوب شد

همون زمان ما طبقه پایین ساختمان اقام پدرم ب ما خونه داده بود و زندگی میکردیم یعنی درواقع طبقه پایین دو واحد خریده بود یکی واس من یکی واسه داداش بزرگم

ک خب تو اوج مشکلاتمون و اول زندگیمون اونجا بودیم ک صداهای دعواهامون تاخونه اقام میرسید و خونوادم از سردلسوزی دخالت میکردن و خلاصه تاکه یروز شوهرم قهر کرد و رفت و گفت من نمیشینم اونجا و رفتیم خونه اجاره کردیم

حالا بعد چندسال مستاجری و در به دری و هرچی تلاش کردیم نتونستیم خونه بخریم

الی بشینیم یسالی همون طبقه پایین اقام و پول رهن و هم بدیم برا خرید خونه یالا میتونیم

شوهرمم مثل چی پشیمون شده وهمش خودشو سرزنش میکنه میگه کاش میموندیم اونجا الان راحت خونه خریده بودیم کاش نمیرفتیم

خلاصه منم ب مادرم گفتم

گفت اصلاااا و ابدا

بابات راضی نمیشه وبهش فشار نیار اصلا نمیخوایم شوهرتو بزاریم تو ساختمونمون

گفتم خب همش یساله تا فقط خونه بخرم از این دربه دری راحت شدم گفت اصلا وابدا

منم خیلی دلم شکست ک میتونستن باهمین ی کمک کوچیکشون باعث بشن من خونه بخرم اما نخواستن

دوری دوستی

مطمعن باش بیشتر از یه سال میشه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

میدونم شوهرم مقصربود بی احترامی کرد حرمتارو شکوند خب خونوادمم از سر دلسوزی دخالت میکردن وبدترمیشد

اما خب الان هردو عاقل و پخته شدیم وزندگیمون اروم وخوب شده با دوتا بچه

ازاین دلم شکسته ک قشنگ طرف داداشمو گرفتن باابام حتی میخواد براش ماشین بخره هزینه های دانشگاه و گواهینامه وهمه چیشو بایام میده

اونم فقط یکسال ازم بزرگتره اما برامن دیگه کاری نمیکنن

حتی چند وقت پیش ب مادرم گفتم ضامن بشین یه گوشی بیارم پول بیشترشو میدم یه ۱۰ تومن میمونن که بهم ب دروغ گفتن اون فروشگاه دولتی ک ازش موبایل قسطی میارن دیگ موبایل نداره حالا من قبلش از فروشگاه پرسیده بودم وگفتن دارن

بعد ک ب روی مادرم اوزدم گف شوهرت حساب خوب نیست ونداره و گفتیم نمیدید گفتم اخه ۱۰ تومن چیه ک ندیم اونم زمانی ک من گوشیم سوخته بود ودرس بچه هم توشاد وخیلی دلم شکست

اونم نمیخواستم اونا پول خرید موبایلمو بدن بیشترشو نقد میدادیم وتقریبا ی ۱۰ تومنی قسط میموند

خلاصه از جریان موبایل ک بگذریم همین جریان خونه و ک چند روز پیش بهشون گفتم بعدش رفتم خونه اقام مامانم خودشو گرفته وتحویل نمیگرفت منم سرسنگین شدم وبرگشتم و چند روز زنگ نزده حتی

حالا جالبه دست پیش گرفته وخودشم قهر کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با مامانته شوهرت بی چشم رو و بیشعوره دختر دادن تو عسل افتاده دستشونو گاز هم گرفته حالا دوباره همون کارو کنن شوهرت دوباره دستشونو گاز میگیره اصلا نباید بهس فکر کنی

دوری دوستی مطمعن باش بیشتر از یه سال میشه

بقیشو بخون

برا موبایلم ازشون کمک خواستم چطور بهم دروغ گفتن اونم سر ده تومن

حمایت هاشون فقط برا دادشمه بقول خودشون شازده پسر

حق با مامانته شوهرت بی چشم رو و بیشعوره دختر دادن تو عسل افتاده دستشونو گاز هم گرفته حالا دوباره همو ...

اره منم بهشون حق میدم و هیچ حقی به شوهرم نمیدم اما نمیدونم ته دلم چرا شکست

اینا ب کنار خود مامانمم دست پیش گرفته وقهر کرده تازه

اره منم بهشون حق میدم و هیچ حقی به شوهرم نمیدم اما نمیدونم ته دلم چرا شکستاینا ب کنار خود مامانمم دس ...

حقیقت اینه که شوهرت از چشم خانوادت افتاده. الان دیگه متاهل هستی و مسئولیت و خرجت با شوهرته. به شوهرت بگو که خانوادش بهش کمک کنن. شوهرت آدم نشده فقط فهمیده که چقدر میتونست مجانی و بدون خرج کردن پیشرفت کنه الانم به همین فکر میکنه آدما عوض نمیشن نزار حرمت خانوادت بیشتر از این بشکنه.

اره منم بهشون حق میدم و هیچ حقی به شوهرم نمیدم اما نمیدونم ته دلم چرا شکستاینا ب کنار خود مامانمم دس ...

نه قهر نکرده فقط،متوجه نشده شما بهشون حق میدین فکر کرده طرف همسرت هستی الانم نگران نباش غصه هم نخور خدا بزرگه . نمیتونی بری خونه ی،مادر شوهرت؟؟