2777
2789
اوضاع خیلی خیطه قدرت خرید داره میره رو صفر

اسفند پارسال هم وقتی طلا و دلار انقدر بالا رفتن همه گفتن واااای بدبخت شدیم وقتی خرداد جنگ شد تازه فهمیدن بدتر از طلا و دلار هم هست بعدش ک جنگ تموم شد همه برگشتن به زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسفند پارسال هم وقتی طلا و دلار انقدر بالا رفتن همه گفتن واااای بدبخت شدیم وقتی خرداد جنگ شد تازه فه ...

اره فشار همیشه بوده اما الان بدتر شده و هیچکس نمیدونه باید چیکار کنه یه سری طلا میخرن یه سری ملک یه سری ماشین و ما که هیچی نداریم فکر کنم پودر شیم چند ماه دیگه

تحمل والله له شدیم خسته شدیم نه سفر میشه رفت نه میشه دکتر رفت نه خوراک خوب خرید نه لباس خوب الکی زند ...

اره من که افسرده شدم دیگه یه چیزیم که میخری بعدش انقد بی پولی میکشی که از جونت در میاد

اسفند پارسال هم وقتی طلا و دلار انقدر بالا رفتن همه گفتن واااای بدبخت شدیم وقتی خرداد جنگ شد تازه فه ...

جنگ بشه بهتره تا از گشنه گی بمیری

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
خسته ایم هممون افسرده ایم ملت شادی نداریم

شادی کجا بوده میگن سفره ها کوچیک شده والا کوچیک نشده سفره هارو جمع کردن دیگه یه مهمونی معمولی بدون شام و هیچی 6 هفت تومن پات میوفته

تو این شرایط اقتصادی فقط جنگ کم داریم😐

این کشور چی داره که اقتصاد درست داشته باشه همون بهتر بمیریم راحت شیم

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
شادی کجا بوده میگن سفره ها کوچیک شده والا کوچیک نشده سفره هارو جمع کردن دیگه یه مهمونی معمولی بدون ش ...

بخدا هر چی کار کنیم کمه همش درد و غم و غصه و گرونی الهی نابود بشن باعث بانیشون