zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 عنوان حسود نباشیم🥰🥰🥰 82 بازدید | 8 پست امروز رفته بودم موسسه زبان داداشم دخترای اونجا کم مونده بودن خودشو بکشن از حسودی یکی حرف زدنم مسخره میکرد یکی میگفت بپرسیم ببینیم عمله با خنده خداروشکر خودمو نگه داشتم و چیزی نگفتم بهشون خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵 دیروز | 20:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 انقدر حسود نباشیم خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5241 چیزی نیست پیکمی بودن به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 چیزی نیست پیکمی بودن خیلی فقط داشتن میخندیدن من درکشون کردم سنشون حساسه و نوجوونن خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
fereshtehh90 عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 1921 حق با توعه من كاري به حسادت هاي زنانه و اين چيزا ندارمولي خدايي من ادم بد ذاتي نيستم ولي گاهي وقتا يه بنده خدايي هست همش حسادت منو تحريك ميكنه من دست خودم نيست ولي حسوديم ميشه كسي باهاش حرف بزنه دلم ميخواد فقط براي خودم باشه و به شدت حسود ميشم در موردش اينجور حسادت رو اصلااا نميتونم بذارم كنار
zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 خب خب که عزیزم همین دیگه حسود نباشیم وقتی میبینیم یکی بهتر از ماعه بجای حسودی بهش حس خوب بدیم خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 حق با توعه من كاري به حسادت هاي زنانه و اين چيزا ندارمولي خدايي من ادم بد ذاتي نيستم ولي گاهي وقتا ي ... نه عزیزم این حسودی تو عادیه احتمالا برای شخص مقابله ولی من از لحظه ورود مشخص بود چقدر حسودی میکردن و یکی میگفت اصلا داداش من دنبالم نمیاد چرا اومده یکی میگفت فلانه بهمانه خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵
zahra2341 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 570 بشخصه من وقتی دختر خوشگل میبینم ذوق میکنم اصلا میگم کاش ازش تعریف کنم نمیدونم یسریا چرا انقدر عقده ای تشریف دارن خدایا هزاران بار شکرت🙂↔️میشه یه صلوات برای رسیدن هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵