2777
2789
عنوان

به پوست خیلی سفید چه رنگ مویی میاد

91 بازدید | 12 پست

سلام به روی ماهتون خوشگلا میگم که چه رنگ مویی به پوست سفید میاد که خیلی خوشگل باشه اولین بارمه که میخوام موهامو رنگ بزنم به نظرتون بزنم خوبه یا بده ینم بگم موهای الانم خرمایی خیلی تیره است که توش رگههای قرمز عنابی داره

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلوند

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
میخوای بلوند کنی؟بلوند سرد کنی خیلی بیروح میشی بلوند گرم کنی بهتره

نه اصلا ولی چون اولین بارمه پوستمم سفیده نمیدونم چه رنگی بهش میاد

من سفیدم و هر رنگی که به ذهنت خطور کنه گذاشتم .آبی تیره و موکا و مرواریدی بیشتر از همه بهت میاد

مرسی گلم 🙂