پریاااااا۱ مدیر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 عنوان دلم از امام رضا شکسته💔 | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 43 پست خیلی دلم شکسته از آقاشده تاحالا مثل من بشین؟:))) تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫 1404/10/06 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلولولولووووو عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 2810 یچیزی بیخ گلومو گرفته قلبم داره فشرده میشه💔دلم نمیخواست اینجوری بشه شاید صلاحت نیست دیگه ایشون بهتر از آینده شما و صلاح شما خبر داره عزیزم
دلبرموفرفری عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 719 منم تاحالا نطلبیده💔 منو تا لحظه آخر نگه داشت و ساکمو بستم ولی یهویی دلمو بدجور شکست
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 ما هر روز چشامون به گنبدش میوفته و بهش سلام میدیم و اگه یه زمانی هم به درد دلمون گوش نکنه ازش دلخور ... اگه هر روز چشمت به گنبد میوفته بهش بگین یکی یه گوشه از این دنیا بد دلش شکسته💔فقطم خودشون میدونن چیا بهم گذشته تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 انشاالله خودامام رضا ارومت کنه عزیزم 💔 تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 شاید صلاحت نیست دیگه ایشون بهتر از آینده شما و صلاح شما خبر داره عزیزم 💔خیلی حال قلبم بده تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12872 منم تاحالا نطلبیده💔 برنامه بریز عزیزم فقط قصد داشتن که کافی نیست گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
تنها3s عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2271 اره منم یکبار موقع خداحافظی با امام رضا قهر کردم گفتم تا حاجتم ندید دیگه نمیام زیارات😭😭😭😭قوربونت برم همچنین حاجتم داد شرمنده شدم دوباره رفتم پابوسش زار زدم 😭😭😭
دلبرموفرفری عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 719 ما هر روز چشامون به گنبدش میوفته و بهش سلام میدیم و اگه یه زمانی هم به درد دلمون گوش نکنه ازش دلخور ... میشه یه روز به نیابت از من سلام بدی و بگی دلمو بدجور شکستی و باید جبرانش کنی تا دلم گرم بشه منتظرررررم آقا🥺😭
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 اره منم یکبار موقع خداحافظی با امام رضا قهر کردم گفتم تا حاجتم ندید دیگه نمیام زیارات😭😭😭😭قوربونت ... واقعا داد؟من عاشق امام رضام اولین بارم بود یچیزی ازشون میخواستماما وقتی اینجوری شد خیلی دلم شکست ازشون💔توقع نداشتمخوش ب سعادت شما تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 منو تا لحظه آخر نگه داشت و ساکمو بستم ولی یهویی دلمو بدجور شکست وای چقدر بدشاید ی حکمتی توش بودهشاید بازم بطلبن😔 تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 ان شاءالله آقا جان حاجتتون رو بدن🌹 همه چیز خراب شد🙂💔دیگه امکان نداره بشه تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫
تنها3s عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2271 واقعا داد؟من عاشق امام رضام اولین بارم بود یچیزی ازشون میخواستماما وقتی اینجوری شد خیلی دلم شکست ازش ... اره داد ولی بعد پشیمون شدم که چرا جسارت و گساخی کردم برای این امام رئوف 😭😭😭
پریاااااا۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 315 من خیلی حاجت نگرفتم ولی عاشقشون هستم منم عاشقشون بودم همیشههنوزم هستم اما....بد دلم شکسته تهش میرسه به خدا...پس از اول به خودش بسپر💫