2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا راهنمایی دبیرستان کلا باهمینا سرگرم بودم نه برگی از جاش تکون خورد نه نتیجه ای

نمیدونم بقیه چجوری نتجیه میگرفتن یا اصلا اون نتیجه هایی که میزارن کانالشون واقعیه یانه

دوبار خرید کردم از پیجای معتبر و کلی رضایت

مو ب مو انجام دادم همششش الکی بود

بنظرم چرته چون من هرکار کردم نشد و تغییری ندیدم حیف پول بخدا😑💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دوبار خرید کردم از پیجای معتبر و کلی رضایت مو ب مو انجام دادم همششش الکی بود بنظرم چرته چون من هرکار ...

واقعا من حتی ساعت بندی کرده بودم چندبار گوش کنم چقدر آب بخورم..

دوبار خرید کردم از پیجای معتبر و کلی رضایت مو ب مو انجام دادم همششش الکی بود بنظرم چرته چون من هرکار ...

وای واقعاا🥺پس این تغییرات که میزارن این همه محبوبیتش براش چیه

واقعا من حتی ساعت بندی کرده بودم چندبار گوش کنم چقدر آب بخورم..

اره دقیقا منم همش چرت بود

دروغه باور نکنین همه اون رضایت ها و... اینا ساختگیه و برای جذب

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

وای واقعاا🥺پس این تغییرات که میزارن این همه محبوبیتش براش چیه

نمیدونم منم گول همینو خوردم و رفتم خرید کردم مثل احمقا 😑

چند میلیون پول حروم کردم

همش ساختگی و چرته

من حتی دیدم خود صاحب پیج سابلیمیناله لنز استفاده میکرد گفتم چرا ساب رنگ چشم استفاده نمیکنی میگف وقتشو ندارم 😐🤣🤣🤣

من خل خریدم اونم سه بار برای رنگ چشم (عسلی ،ابی ،سبز)

برای موی زائد

برای اعتماد بنفس

برای .....

اره دقیقا منم همش چرت بود دروغه باور نکنین همه اون رضایت ها و... اینا ساختگیه و برای جذب

واقعا

همش جذب فالوور

تازه من یک کانال عضو بودم همه رضایتها ناشناس میومد براشون

مگه چه زحمتی داره که صدتا ناشناس بنویسن و بفرستن برا خودشون و بعد بزارن توی کانال که ایناا فلانی فلانی از سال جذب کراش پوست سفید نتیجه گرفته😶