atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 569 عنوان 😭😭😭😭😭😭 56 بازدید | 4 پست بیچاره مادرم همیشه شرمنده ی مادرم میشم بمیرم براش بچمو نگه میدارع بچم حرفم نمیرنه اونه پوشک می کنه بهش می رسه کاش اون نبود با این بیماری می مردم من امروز | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1626 بیماریت چیه؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 569 بیماریت چیه؟ سرطان تیروئید گرفتم جراحی شدم تیروئیدمو در اوردن الانم اومدم ید درمانی دعا کنید برام تموم بشه
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1626 سرطان تیروئید گرفتم جراحی شدم تیروئیدمو در اوردن الانم اومدم ید درمانی دعا کنید برام تموم بشه امیدوارم زودتر خوب بشی. برات دعا میکنم خوب بشی هم بچت کوچیکه خیلی به مادر نیاز دارهحتما درمانت رو ادامه بده و سعی کن روحیت رو حفظ کنی حتی شده بخاطر بچت مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
atdjkckcmamn مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 569 امیدوارم زودتر خوب بشی. برات دعا میکنم خوب بشی هم بچت کوچیکه خیلی به مادر نیاز دارهحتما درمانت رو اد ... ممنون از لطفتون