2777
2789
عنوان

معرف ازدواج مسخرمون کرده

360 بازدید | 29 پست

یه همسایه داریم تابحال ۳ نفر معرفی کرده و پیگیر نشده

این آخری اومد خونمون منم بودم گف پسره خوبیه فلانه بیساره

من ومادرم گفتیم خب نمیشه همینجوری تصمیم گرفت باید آدم شرایط رو بسنجه دو طرف همو ببینن و...

گف پس من به طرف میگم که بیان

بعد الان حدودا یه هفته میگذره هیچ خبری نشده

دفعات پیشم همینطور

شاید بگین نپسندیدن نه اینطور نیس چون نه عکس دادیم نه جایی دیدن

اعصابم خورده نه سر خواستگار چون احتمالا رد میکردم پسره از نظر مالی هیچی نداشت

از این نظر که خانمه مارو مسخره خودش کرده

بنظرتون دلیل این رفتارش چیه و واکنش درست چیه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

برا همینه که معرف رو درجا رد میکنم.........................اصلا نمیپرسم کیه؟چیکارس؟چند سالشه؟؟؟؟میگم نه......تمام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فکر میکنه اونجوری پیش شما عزیز میشه ویا فکر میکنه خودشیرینی بازی در بیاره و اصلا کسی در کار نیست

به چیزی فکر کن که بتوانی بر زبان آوری و چیزی را بر زبان آور که بتوانی آن را بنویسی و چیزی بنویس که جرات داشته باشی امضایش کنی و چیزی را امضا کن که بتوانی انجامش دهی .

برا همینه که معرف رو درجا رد میکنم.........................اصلا نمیپرسم کیه؟چیکارس؟چند سالشه؟؟؟؟میگم ...

باید از این به بعد همینکاروکنم

روانین

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
باید از این به بعد همینکاروکنم روانین

نباید به هر ننه قمری رو داد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792