2777
2789

ببین من خودم پدر مادرم جدا شدن

ولی فرقی تو رفتارم نداشتم و ندارم

و سر این موضوع که درک بیشتری داشته باشمم رفتم روانشناسی خوندم ولی فرق انچنانی نداره

فقط اوایل مشکل داره

اگه خودتی و میخوای طلاق بگیری بچتو ببر دکتر که تراماتایز اگه شده رفع بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از نظر روانی سالم تر از بچه هایی بودن که پدر و مادرشون باید جدا میشدن (نمونه اش خود من که باید ...

منم خودم بچه ی طلاقم و روزانه هزاران بار شکر میکنم که جدا شدن چون اگر جدا نمیشدن من اینایی که الان داشتم رو نداشتم

ببین من خودم پدر مادرم جدا شدن ولی فرقی تو رفتارم نداشتم و ندارم و سر این موضوع که درک بیشتری داشته ...

خودم بچه طلاقم و خیلی راحت میتونم جدایی آدم ها رو تحمل کنم رود وابسته میشم ولی زود هم فراموش میکنم این ربطی به این موضوع داره یعنی

منم خودم بچه ی طلاقم و روزانه هزاران بار شکر میکنم که جدا شدن چون اگر جدا نمیشدن من اینایی که الان د ...

منم خودم به مامانم گفتم جدا بشه ولی موند

و بدبختمون کرد

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

چندتارو از نزدیک میشناسم یکیشون ب شدت عصبی

یکیشون اعتماد بنفس پایین

یکیشون پسر ۲۰ ساله ی تایمی الکلی شده بود

بقیه عادی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چندتارو از نزدیک میشناسم یکیشون ب شدت عصبییکیشون اعتماد بنفس پایینیکیشون پسر ۲۰ ساله ی تایمی الکلی ش ...

این رفتارا به نظرم عادیه توی این دورو زمونه