2777
2789
عنوان

شما باشید با این شوهر چیکار میکنید

159 بازدید | 13 پست

شوهرم خیلی ول خرج خیلی زیاد مثال میره یهو برای دخترمون لباس میخره چند دست با اینکه داره تازه خریده شیشه شیر داره ۳ تا دکتر برانز ام داره تازه سر شیشه خریده بودیم باز رفته ۱۲۰۰ داده شیشه نو خریده الان زنگ زده برای بچه ۹ ماه میخاد بره ماشین شارژی بخره ب شدت ول خرج به شدت نگید خوشبخالت که خوشبحالت نداره ماشین زیر پامون پراید خونه ام پدر شوهرم داره از خودمون نداریم نمیکنه همین خرج هارو یک تیکه هی طلا بخره ماشین عوض کنیم راه حل بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما از این مردا زیاد داریم...هیچ راه حلی نداره..تنها چاره اینه یواشکی پول جمع کنی خودت و طلا بخری....مثلا کت میخری 3 تومن بگو شده 5 تومن دو تومنشو سیو کن..بریز ب حساب خواهری برادری.....یا مثلا بگو فلان قدر ب خواهرم بدهکارم....بعد جمع شد مثلا یه گرم طلا بخر

خب بگو بچه کوچیک اینقدر لباس نمیخواد که در حال رشد ماشین شارژی رو خوب کرده خریده دوسال دیگه بچه ت سوار میشه دختر من کوچیک بود ماشین شارژر میدید با حسرت نگاه میکرد خوبه که خریده باهاش صحبت کن برا پس انداز طلا بخرید

تا خونه پدرشوهرت باشید اوضاع همینه چون خیالش از بابت خونه راحته وهمچنین نیازش با همون پراید برطرف میشه باید بندازیش تو خرج

اگه مستاجر بود به فکر پس انداز واضافه کردن پول پیش و خرید خونه بود دیگه ولخرجی نمیکرد

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

خودت دست بکار شو قرعه کشی خونگی بنویس یا ازش بگیر تیکه تیکه طلا بخر

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

2790
2778
2791
2779
2792