2777
2789
عنوان

كابوس😭

74 بازدید | 10 پست

بچه ها

من هروقت ميخوابم(چه شب چه ظهر) كابوساي خيليييي خيلي وحشتناك ميبينم

باوركنيد قبل از خواب نه پرخوري ميكنم نه ادرار دارم ولي به محضي كه چشام ميره رو هم كابوس ميبينم

همش خواب ميبينم نصف شب تو جاده و خيابوناي خلوت و تاريك تنهايي دارم دو ميزنم و كسي دنبالمه يا خواب ميبينم دزد داره مياد و من درو محكم گرفتم نيادداخل يااينكه توكوچه زو ميزنم خودمو ميرسونم به درب خونمون و كسي پشت سرمه ولي هركاري ميكنم درحياط بازنميشه و..... ازاين كابوسا. واقعا ديگه ميترسم بخوابم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میخای بخوابی چهارقل بخون یا قرآن بذار بالای سرت..توی روز خیلی فکرت مشوشه؟؟

همه رو امتحان كردم فايده نداره. نه زيادفكرم مشوش نيست كه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
من ۱۰ساله که از این کابوسا دارم😞😞😞

اي واي  منم از بچگي كابوس دارم

برو پیش دکتر..اکر بتونی ارامبخش بخوری قبل خواب خوبه..امتحان کردی؟؟

نه امتحان نكردم

من از این بالش های مموری فوم گرفتم. خوابیدن باهاش عالیه، باعث شده کیفیت خوابم خیلی بره بالا و عمیق پیشه. به جز این برای خونه دستگاه تصفیه هوا گرفتیم، البته زمستون و موقع آلودگی ها بود، ولی موثر بود. میزان اکسیژن بالا ، خواب و خیلی خوب میکنه. شما تهرانی؟ میخوام ببینم اکسیژن محیطتت خوبه؟ باید هم شرایط محیطی، و هم شرایط فکریت و خوب کنی تا کابوس نبینب. خواب و رویا و کابوس های ما، بازتاب افکار ما در بیداری و ضمیر ناخودآگاهمون هستن. نه هیچ چیز دیگه ای  ، خواب ها تو فراموش کن و دنبال تفسیر و توجیه نباش. به چیزای خوب فکر کن و بخواب