2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه نسبتی باهاش داری؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

من دوسه روز اولی اینطوری بودم ازش فاصله گرفتم تا حواسم بیاد سر جاش 😂الان اشتهام یکم خوب شد و میتونم ...

چیشد کلا تعریف کن برام

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

من دوسه روز اولی اینطوری بودم ازش فاصله گرفتم تا حواسم بیاد سر جاش 😂الان اشتهام یکم خوب شد و میتونم ...

رفتی بیرون

اونم دوست داشت؟

چیکارا کردی درست شدی ؟

بیزون رفتنی چیکار کردی

رفتی بیرون اونم دوست داشت؟ چیکارا کردی درست شدی ؟بیزون رفتنی چیکار کردی

اره بابا هنوزم هستش تازه ازاینکه سرد تر شدم بیشتر بهم توجه میکنه ن فقط دچسه روز بهش پیام ندادم ک فکرش از سرم بپره خودمو مشغول کارای دیکه کردم بههه زور به یه چیزای دیگه فک کردم اخرشم از خدا تمنا کردم این حسو از سرم بپرونه خداروشکر یکم بهتر شده

اره بابا هنوزم هستش تازه ازاینکه سرد تر شدم بیشتر بهم توجه میکنه ن فقط دچسه روز بهش پیام ندادم ک فکر ...

دارم دیوانه میشم

حتی چرخه ی خوابو غذام بهم خورده

غذا نمیتونم بخورم بعد از گرسنگی میمیرم بعد دلم باز غذا میخاست اما نمیتونم بخورم

بعدم شبا بیدار میشم همش

توام اینجوری بودی

دارم دیوانه میشمحتی چرخه ی خوابو غذام بهم خورده غذا نمیتونم بخورم بعد از گرسنگی میمیرم بعد دلم باز غ ...

اره دقیییق همین تازه اینقد فکرم مشغولش بود یه لحظه تنگی نفس میکرفتم طوری بی اشتها شدم مامانم برام نوبت دکتر زد گفت تو اینجوری نبودی چ بلایی سرت اومده😂

اره دقیییق همین تازه اینقد فکرم مشغولش بود یه لحظه تنگی نفس میکرفتم طوری بی اشتها شدم مامانم برام نو ...

الان رابطه ات به کجا رسیده؟