2777
2789

اللهیم، قاند وریرم سنی اوزون گؤرورسن حالیمی. اللهیم، عذاب چکیرم، اذیّت گؤرورم. اوزون بیر ایش گؤر، اگر علی قسمتم دییلسه، محبتی اورییمدن چیخسین، بیتسین، همیشهلیک گئتسین. بویوکلویونه، عظمتینه قسم وریرم اللهیم، قویمه یانم، قویمه مهو اولوم.

سن اوزو بیر ایش گور هر ایش که خیریت وار صلاحوم وار

تا اوزون علین ده بیر حرکت اله🤍

گورورسن حالوم پیس دی

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

انشاالله

البته چیزی متوجه نشدم ها

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم آلاهی آندا وررلر، نه قاندا، انشالله هر نمنه ایستیین وار یتیشسن

برا منم جالب بود ،ولی فکر کردم شاید برا یه منطقه خاصه🤔

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

شاید اشتباه تایپی بوده

نه اخه دوبار تکرار کرده

هم تو عنوان هم متن

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

نه اخه دوبار تکرار کرده هم تو عنوان هم متن

سلام عزیزم ما به خون میگیم قان قسم و میگیم آند

اما من خودم برا راحتیم تو تلفظ میگم قاند ایچرم وگرنه منظورم همون قسم خوردن هست نه خون😃🤭شما درست میگین 🙏

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨