ستیخوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 8691 عنوان نمیدونم چرا اینقدر از مرگ میترسم 45 بازدید | 3 پست سعی میکنم نمازام بخونم روزه هام تا جایی که توان دارم بگیرم تموم سعیم میکنم کسی ازم ناراحت نشه و حق الماس نکنم ولی اینقدر استرس دارم که نگو واقعا لذت زندگی رو ازم گرفته این فکرا دوست ندارم به این چیزا الان فکر کنم ۱۸ سالم نشده هنوز 1404/10/06 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdhiiiiiiiid عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1458 من اعتقاد دارم مرگ تولد دوباره ست و وقتی میریم اون دنیا در صورتیکه انسان خوبی بودیم تو این دنیا بهترین چیزها در انتظارمونه. خدا هم ارحم الراحمینه براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
ستیخوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 8691 من اعتقاد دارم مرگ تولد دوباره ست و وقتی میریم اون دنیا در صورتیکه انسان خوبی بودیم تو این دنیا بهتر ... از اولش خیلی میترسم از قبر سردخونه شب اول قبر وایی
mahdhiiiiiiiid عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1458 از اولش خیلی میترسم از قبر سردخونه شب اول قبر وایی به این مسائل اصلا فکر نکن مثل اینه که یه نوزاد بگه میترسم منو از شکم مادرم دربیارن ما روی زمین باشیم یا زیر زمین خدا لحظه به لحظه باهامون هست. درضمن فشار قبر برای انسان های پاک و مومن نیست براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.