2777
2789
دقیقا تمام اون تشویقها برای 4نفر به انگیزه له کردن اون 4000نفر هستش تمامی آحاد جامعه ما نظام آموزشی ...

برداشتی که میگی قابل تأمله. این نوع تشویقهای گزینشی اگر درست طراحی نشن، بهجای رشد جمعی، حس حذف و سرکوب ایجاد میکنن. تفاوت بین رشد جمعی و رقابت حذفکننده دقیقاً همینجاست و تمرکز روی بالا کشیدن کل جمع اثر پایدارتری داره

ممنون از توضیحاتی که دادی و اعتمادی که به من کردی. متوجه منظورت هستم و قدردان وقتیام که گذاشتی. گفتو ...

دقیقا چون اون کسانی که به ما برنامه دادن در یک اتاق فکر تمامی اعضای دانشمندان شون نشستن دور هم تونستن یک نطامی نوین رو تبیین کردن من شهرام احمدی مدعیم در کتار زندگیم نشستم روی تقریبا تمامی اینها تحقیق کردم مسلما کسانی هستن در این سرزمین وبه چشمم دیدم که دارن این مسائل و میشکافن ولی حالا چرا درمن بوجود آمد چون علاقه ذاتی داشتم از کودکی و اینکه بعداز مدرسه و دیپلم بعداز انقلاب فرهنگی که یکسال دانشگاه تعطیل شد در اولین کنکور سراسر در رشته علوم اجتماعی دردانشکده علوم اجتماعی تهران قبول شدم نتونستم ادامه اوایل انصراف دادم چون بعد از دیپلم از خانه پدری آمدم بیرون در اثر فشار تحقیر دو راس ادم بنام پدر ومادر و یک آدم عقدهای و جنایتکار بنام داییم که همین رفتارو با پسر بزرگش هم کرد که خداشاهده خودم باعث رشد و شکوفایی این بچه شدم وتو دهنی بدی زدم به داییم و انتقام اون سالها و ازش گرفتم بجای آنکه بخندم و خوشحال باشم که این بلا سر بچه اش آمده اونکه گناهی نداشت. بله نتونستم به دانشگاه برم بعد ها متوجه شدم اگر به دانشگاه میرفتم به حقایقی که آلان دست پیدا کردم قطعا برایم میسر نمیشد چون مغز باید راه خوذش پیدا کنه اون همه وسعت دید که شما در جا منتقل میکنید بهشبه بوجود نیامده دوست عزیز بزای همین خودم و رها کردم که بتونم به این حقیقت دست پیدا کنم اونچه که نوشتم فقط اثبات بود همین طور براتون از تمامی سالها یی که یک ایرانی زندگی میکنه روذعرض کردم تا آخرین میخ تابوت توضیح میدم وبه شما بگم راهکار وحل مشکلات جامعه امروز ما از نوک بینی ما به ما نزدیکتره باور کنید وقسمت تکمیلی اینجاست این فسمت شما با شگفتی روبرو میشد که چقدر آسان هست ولی مارو آنقدر درگیر خودمان کردن اجازه نمننیدن رشد منیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چون اون کسانی که به ما برنامه دادن در یک اتاق فکر تمامی اعضای دانشمندان شون نشستن دور هم تونست ...

مسیر و تجربهای که توضیح دادی شخصیه و قابل درکه، مخصوصاً سختیهایی که بهش اشاره کردی. تجربه زیستهت نشون میده چطور مسیرهای متفاوت میتونن به نگاههای متفاوت برسن. ممنون که با جزئیات توضیح دادی؛

برداشتی که میگی قابل تأمله. این نوع تشویقهای گزینشی اگر درست طراحی نشن، بهجای رشد جمعی، حس حذف و سرک ...

دقیقا و هدفشون بازدارندگیه اینجا من اصلا بحث دینی هم ندارم اتفاقا در شرایط تعیین کننده ای هستیم که همهچی آمده رو یک درصد از مردم جهان مالک 99 درصد از سرمایه های دنیا هستن و یه. رودی هستن با علم اعداد و نجوم و موردی که شما نمیتونی بپذیری چون تحصیل کرده هستی جنبه کاملا اعتقادی داره بعدا باید راجع به اینم بنویسم اینها برما حکومت میکنن 99 درصد جمعیت کره زمین صاحب 1درصدذاز اموال و پول دنیاهستن اون یک درصد بر دنیا فائق آمدن وتنها کشوری که نتونستم عبور کنن ایرانه ونمیتونن عبور کنن در ایران کسانی زندگی میکنن که گناه نمیکنن و معصیت ازشون عبور نمیکنه این آدمها 7 طبقه هستن شما اگر به 24 ساعت زندگی خودت مروری دلشته باشی من نمیدونم ها ولی شاید تو اون 7 طبقه باشی نگاه کنی ببینی من دروغ میگم یا نمیگم من دزگر طول 24 ساعت زندگیم ظلم میکنم یا نمیکنم اصلا اعمال بد انجام میدم یا نمیدم وقتی شما ببینی که در سلامت هستی ناخودآگاه وارد اون کتگوری 7 طبقه خواهید شد من ودیگران هم همینطور که اینها جنبه اعتقادی داره فقط خواستم بگم شما بخاطر دانشتون با چه هیولایی روبرو هستید و خواستم با این موردی که گفتم اثبات وجود کرده باشم و به مرور اگر خواستید بیشتر توصیح میدم بصورت پاره وقت با سپاس از وقتی که گذاشتید

دقیقا و هدفشون بازدارندگیه اینجا من اصلا بحث دینی هم ندارم اتفاقا در شرایط تعیین کننده ای هستیم که ه ...

متوجه منظورت هستم و میدونم بخشی از این نگاه ریشه در باورهای اعتقادی داره. حرفت رو شنیدم و ممنونم که وقت گذاشتی و توضیح دادی

مسیر و تجربهای که توضیح دادی شخصیه و قابل درکه، مخصوصاً سختیهایی که بهش اشاره کردی. تجربه زیستهت نشو ...

ممنون از این که وقت گذاشتین وسنبدین یادم رفت بگم 15 سالم بود بخاطر اسیبهایی که از خانوادم دیدم رفتم با دوستم نزد یک پزشک این آقا مینشست حرفهایم را وگوش میکرد یه بار یه خانمی بعنوان بیمار آمد تو نشست بچه اش میومد نگاه میکرد بعد چند دقیقه گفتم آقای دکتر مریض مراجعه کردن یه خانمی هستن برگشت گفت من باید با صحبت با شما نسل شما رو بفهمم اون خانم کار داره بره یه وقت دیگه بیاد. سی سال گذشت زنم داشت از دستم میرفت دوستانی داشتم در نظام که جزو مقامات هستن رفتم داد زدم سی ساله آور مشکلی داشتم خودم حب مردم دم نزدم کوچکترین مراجعه ای نکردم زنم و دارم از دست میدم من یه دکتر میخوام

حرفت را با دقت خواندم و سعی میکنم همان خط فکری خودت را ادامه بدهم، نه اینکه چیزی تحمیل کنم. من هم وا ...

نمیدونم چرا یاد چت جی بی تی افتادم 😁🤦🏼♀️

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
به نظرت خوبه یا کمه یا زیاده یا متوسط؟

برای یه پسر ۲۳،۲۴ ساله خوبه به نظرم

اما خب شغل سختی دارن

نظامین، ریسکش زیاده

البته میگفت ۳۰،۴۰ تومن برای کسایی که تازه خلبان شدن

اما برای رده بالاتره ها ۵۰،۶۰ تومن