2777
2789
عنوان

چقدر تاپیک پربازدید سی و پنج میلیون 😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شانسم نداری همه پولدارا مایه دارا کلاس بالاها💩 ریختن تو تاپیکت و دم از درامدای نجومی و خرجای کلان میزنن😌

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

بیابرات بفرستم باغ داریم ارزون بهت میدم😆هرروز5تابخورمثل اون دوستمون🤭

مرسی عزیزم محبت داری

باورت میشه دوماه گردو داریم هیچ کس نمیخوره همسرم و دخترم که لب نمیزنن خودمم از ترس اینکه جوش بزنم نمیخورم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
از کی تاحالا گفتن اینکه کسی حق نداره مسخره کنه طرفو بخاطر حقوق و نداشتن پدر پولدار و درک شرایط جامعه ...

مسخره نکرده

واقعیت هارو گفته

اتفاقا خیلی عاقله اون دختره که داره منطقی فکر میکنه

کاربری دست چند نفره

خب اگه یه دختر گدا باشه یا بالاش گدا باشه ، باید خودش هم همون مسیر گدایی رو طی کنه ؟!

منطقی : اول تلاش کنه خودش یه زندگی بهتر برای خودش بسازه . اگه نشد با مرد فقیر ازدواج نکنه و کلا مجرد بمونه .

ادامه ی فقر رو قیچی کنه .

منم میخوام البته اگه رایگان باشه😅😂

عزیزم خوش اشتهایی ها 😆😆

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

همه مثل هم نیستن عزیزم، بعضیا دلشون رفاه میخواد و زندگی راحت همه نمیتونن با نداری بسازن، کسی که شخصی ...

جالبش میدونی چیه؟ اگه یه پسر فقیر بره خواستگاری دختر پولدار همه فوحشش میدن که کبوتر با کبوتر ولی وقتی یه دختری مثل ایشون که چیزی نداره دنبال شوهر پولدار باشه برای همه اوکیه

حالا من کاری به این چیزا ندارم موضوع اینه که ادم باید درک کنه شرایط جامعه رو حداقل مسخره نکنه طرفو

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
موضوع مسخره کردنشه

شما اعتراضت به مسخره کردنش نبود

نشستی برا همه داری حکم میدی

کی گفته زن و مرد هر دو باید کار کنن؟؟ من یکی خودم به شخصه حقوقمو تو خونه نمیبرم حقوقم برای خودمه

کی میخواد منو مجبورم کنه؟

هرکی خوشش اومد هیچی نیومدم بدرک من همینم که هستم

تو این اوضاع گند مهریه که کاملا ریدن تو شخصیت و حقوق زنها بازم زبون تون فقط واسه همجنس خودتون درازه؟؟؟

زن ۱۴ سکه اونم تا وقتی نگرفته مجبوررره تمکین کنه

تمام حق و حقوق قانونیش دست مرده

سهم الارثش در برابر مرد هیچی نیست

فردا شوهره مردبچه هاش و مادرشوهرش با یه تیپا میتونن از خونه بندازنش بیرون

پسرای الان یه داف شیک و بدون خرج میخوان که هم خونه دار باشه هم پول بیاره هم بچه بزاد هم لال بشه و جهازم بده و سیسمونی هم بیاره! مهریه هم نخواد

بسه دیگه بیداااار شید خسته شدیم از دستتون

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

نخوندم تاپیکو حالا چرا گردو ؟

تاکید داشت گردو خوردن خیلی مهمه نشونه پولداری هست 😂

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شما اعتراضت به مسخره کردنش نبودنشستی برا همه داری حکم میدیکی گفته زن و مرد هر دو باید کار کنن؟؟ من ی ...

دارم میگم طرف باید شرایط جامعه رد درک کنه حق نداره مسخره کنه طرفو اونم وقتی اکثریت جامعه الان با این قیمت دلار یا مستاجرن یا حقوق کمی دارن

موضوع درک شرایط و شعور داشتن برای مسخره نکردنه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ولی واقعا سی وپنج کمه . میدونم توی سایت بعضیها با نصف سی وپنج که هیچی با ربع یا کمتر هم میسازن ولی اگر هزینه های معمولی و لازم را داشته باشند متوجه میشن سی وپنج برای یک نفر کافیه نه یک خانواده

چون من خودم تقریبا سی تومن میانگین درآمد دارم ولی با این که اهل کارای کاشت و آرایشی نیستم و خرج خونه هم با من نیست ولی هیچ پس اندازي ندارم

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️