2777
2789
عنوان

شوهرم معتاده وبیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 120 پست
آخه دخترمو نمیده بعدم من کلی جهاز ووسیله ی کار وماشین دارم اینجا همه باپول خودم گرفتم تا بگم میخوام ...

غلط کرده معتاد چلغوز.

زنگ بزن پلیس دخترتم فک کنم الان

حق انتخاب داشته باشه و خودتو

انتخاب کنه.بعدشم بگو که پدرش چه

جونوری بوده و پسرشم معتادو......

فک نکنم بچه رو بهش بدن

شدی تمام زندگیم ❤s❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون برا گرفتن حضانت کامل دخترم میتونم پرونده ی باباشو دربیارم وازش استفاده کنم

طلاق تو ربطی به پدر شوهرت ندارع .مگه پدر شوهرت با تو زندگی میکرده ..عزیزم الان میخوای گوزو به شقیقه ربط بدی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آخه دخترمو نمیده بعدم من کلی جهاز ووسیله ی کار وماشین دارم اینجا همه باپول خودم گرفتم تا بگم میخوام ...

دخترت ۹ سالشه خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کی بمونه

معتاد هم که هست صلاحیت نداره

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

بنظرتون برا گرفتن حضانت کامل دخترم میتونم پرونده ی باباشو دربیارم وازش استفاده کنم

نه اگر کله گنده بوده نمیتونی

ولی خودش معتاد و بیکار باشه حضانت بهت میدن دیگه

بهش نگو میخوای جدا شی

اگر تصمیمتو گرفتی یهو جمه کن زندگیتو

خونه تم اگر به عنوان هدیه دادی با وکیل صحبت کن شاید بتونی پس بگیری

دختر بعد ۹ سال خودش انتخاب میکنه پیش کی زندگی کنه

بعدشم شوهر شما معتاده

دخترت خودش میتونه شاهد تو باشه بگه بابام مفت خوره معتاده نمیخوام پیشش باشم

زوری که نیست

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

میدونم هرکاری سختی خودشو دارهولی نمیتونی که تا آخر عمرت تحملکنی

خسته شدم دارم دیونه میشم جوونیم رفت قرص اعصاب میخورم همش مریضم تواین گرونی هم باید مدام کار کنم خرجمونو دربیارم شبا بادوسه تاقرص خواب میخوابم

طلاق تو ربطی به پدر شوهرت ندارع .مگه پدر شوهرت با تو زندگی میکرده ..عزیزم الان میخوای گوزو به شقیقه ...

گفتم برا حضانت دخترم چون نمیتونم اعتیادشو ثابت کنم برا اثبات اعتیاد مدرک کافی میخوان گفتم شاید اگه بگم باباش اینجوری بوده به نفعم بشه

گفتم برا حضانت دخترم چون نمیتونم اعتیادشو ثابت کنم برا اثبات اعتیاد مدرک کافی میخوان گفتم شاید اگه ب ...

خرج موادشم خودت میدی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خونه رو باطلاهای خودم گرفتم اینقدر نفهم وبچه بودم زدم به نامش

شوخی نکن😮😮

واااای چرا اینکارو کردی تو اخه؟

واقعیه آیا حرفات؟؟!

رو چه حسابی اینکارو کردی؟

خونتو زدی به نام ادم معتاد؟😐