2777
2789
عنوان

طلا رو🙄

118 بازدید | 6 پست

به کجا چنین شتابان

باورم نمیشه

اینقدر قیمت طلا امروز رفته بالا هنه چیز دوباره گرون میشه بدبختی ما مردم تمومی نداره

الان سده15/200

اصلا کپ کردم الان دیدم امروز یک تومن افزایش داشته

دیگه اصلا خجالتم نمیکشن یه زمانی که دلار از ۵۰تومن رد شد بود همش عذر و بهونه میاوردن و میگفتن درست میشه الان دیگه خفه خون گرفتن ۲۰۰تومنم رد کنه این عوضیا عین خیالشون نیست

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بمب بزنه راحت شیم از غصه

چرا بمب بزنه ما راحت شیم مگه زندگی کردیم از دست اینا؟ انشاالله تیر غیب بزنه ریشه ی اینارو خشک کنه نفس بکشیم از دستشون

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چرا بمب بزنه ما راحت شیم مگه زندگی کردیم از دست اینا؟ انشاالله تیر غیب بزنه ریشه ی اینارو خشک کنه نف ...

آره بخدا هیچی از زندگیمون نفهمیدیم فقط گرونی و بدبختی بوده خدایا چرا ما مردم ایران نمیبینی زندگی ها سخت شده چرا مارو با گرونی و هزاران مشگلی که داریم هم امتحان میکنی

حالا کسایی که شغل آزاد دارن باز بهتر ولی کارمندا چی که حقوقشون تغییر نمیکنه ولی مخارج زندگی شون بیشتر میشه