2777
2789

برادر من یه پسر آروم و ساکته واقعا اینو همه میگن نه که داداشم باشه بخوام تعریف کنم برادر من توی محل کار عاشق همکارش شد که چند سالی از خودش بزرگتر بود دختره ،توی محل کار کمک دختره زیاد میکرد

خانواده من هردو فرهنگی ان و پولدار نیستیم ولی خب یه زندگی معمولی با خونه و ماشین معمولی داریم

دختره از یه خانواده هست تعدادشون دوبرابر ما هس ولی فقط دختره مجرده بقیه ازدواج کردن از یه خانواده که خواهر برادراش در حد سیکل و دیپلمن پدرو مادره ام در حد اول دوم ابتدایی خوندن و تو روستا زندگی میکنه دختره با پدر مادرش

برادر من عاشق این خانوم شد و گفت تو دلمه و اینا پدر مادرم گفتن نه ولی داداشم به دختره حرفاشو زد دختره برگشت گفت من یکیو میخوام از خودم قوی تر باشه در حد خودم نباشه کارش و پولدار تر من باشه و تو بدرد من نمیخوری من از تو بالاتراشو گفتم نه

داداشمم براش آرزو خوشبختی کرده و گفته این حرف بین خودمون بمونه ولی الان هی از گوشه کنار محل کار یه حرفایی به داداشم گفتن که انگار دختره برگشته برا همه تعریف کرده داداشم یکم تو خودشه چیکار کنم باهاش دلم میسوزه به حالش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دختره حق داشته

به داداشت بگو قوی تر بشه تا دختره پشیمون بشه

هر کسی با هم فرکانس خودش در ارتباطه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چه دختره بیشعوری!خب میتونست مودبانه ردش کنه نه اینکه بگه من از تو بالاتراشو رد کردمو اینکه بلی خیلی ...

اره خیلی تو خودشه براش مهم نیس حالا دختره گفته ولی خب جی بگم اشتباه بود گفتنش از همون اول دختره نزدیک ۴سال و نیم بزرگتر داداشم بود من گفتم شاید بخاطر سن امشده رد کنه نگو ازش خواستگاری نکن ولی خب دیگه تو دلش بود

خب دختره حق داشتهبه داداشت بگو قوی تر بشه تا دختره پشیمون بشههر کسی با هم فرکانس خودش در ارتباطه

ما اصلا گفتیم شاید بخاطر سن بگه نه

وگرنه دختری که خانوادش به اون شلوغی آن تو یه خونه تو روستا زندگی میکنه باباش یه ماشین نداره حتی دیگه این توقعات نمیدونم چیه

داداش من باهاش همکار هست ولی باز ام ماشینش و پس اندازش نسبت به دختره خیلی بالاتره

زمان بگذره فراموش میکنه ی دفعه که نمیتونه ولی کنارش باش بگو اگه اونم دلش با تو بود این حرفو نمیزد پس ...

ما گفتیم نگو از همون اول

خانوادش خیلی شلوغ بودن خودش میرفت سر کار دختره کمک پدر مادرش ام میکرد

من خواستگارا دختره رو نمیشناسم ولی خب نصف هم کارا داداش من حتی شوهرشون شغلش پایین تره خودشونه

دیگه دختری که ۳۱ سالشه بنظرم باید آنقدر پخته باشه که اینجوری یه پسرو له نکنه وگرنه داداش من ام میتونست خیلی چیزا بهش بگه ولی از سر دوست داشتن هیچی نگفته

ما گفتیم نگو از همون اول خانوادش خیلی شلوغ بودن خودش میرفت سر کار دختره کمک پدر مادرش ام میکرد من خ ...

دمش گرم که سن و شرایط خانوادگیش باعث نشده چیزی که میلش نیستو تحمل کنه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲