2777
2789
عنوان

فردا امتحان دارم

180 بازدید | 30 پست

فردا امتحان عربی دوازدهم تجربی دارم و اگه پاس نشم نمیتونم سوابق تحصیلی ایجاد کنم و هیچی بلد نیستم

قواعدم که فقط ماضی مضارع و نقلی و بعد و ... بلدم و قواعد زیاد بارم نی

چیکار کنم که بتونم پاس شم

ترجمه رو بخونم حس میکنم از خودش نمیاد باید قواعدو بلد بود🤦🏻♀️🤦🏻♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم زیست دارم زیاد نخوندم دهمم چیکار کنم؟

ترم اول؟؟؟

اگه ترم اولی گفتار یک و دو فصل یک رو یه نگاه بنداز در حد روخوانی

گفتار ۳ رو خوب بخون

گوارش رو هم سعی کن خوب خوب بخونی

و فصل سه رو هم در حد روخوانی اگه رسیدی

معنی کلمه بخون و تمرینایی ک مربوط به ترجمه هستن، حدیث و ایناستیه فیلمم واسه قواعد ببین من اکثر وقتا ...

منظورت اینه کلمه هارو حفظ کنم که سر جلسه کلمه به کلمه ترجمه هارو ترجمه کنم؟؟؟؟ آخه این جوری باید قواعدو فول باشم

امتحان ده صبحه

مطمئنی با تمرین ها پاس میشم؟؟؟قواعدو چیکار کنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️

آره بیشتر از همون میارن ترجمه که کلا متن کتابه

قواعد هم از رو همین تمرینای کتاب یاد بگیر

کتاب کمک درسی از تلگرام دانلود کن فرمولب بیست یا ماجرای بیست و از روی اون بخون من اینجوری یاد میگیرم قواعد رو بعدشم تمرینای کتاب حل کن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
آره بیشتر از همون میارن ترجمه که کلا متن کتابه قواعد هم از رو همین تمرینای کتاب یاد بگیر کتاب کمک در ...

آخه میدونی خرداد اصلا این مدلی نیاوردن🤦🏻♀

فرمول 20 رو خودم دارم

منی که یه ساله قواعدو نخوندم یادم رفته🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

نمیدونم چجوری جوابه

اگه معلمت درس خاصی رو تاکید کرده، یا خودت فکر میکنی مهمتره، مثلا سرچ کن عربی دوازدوهم درس ۱

معلم نی

من دوازدهم رو تموم کردم عربی رو افتادم شهریور امتحان دادم ولی غایب ردم کردن🤦🏻♀️

معلم نیمن دوازدهم رو تموم کردم عربی رو افتادم شهریور امتحان دادم ولی غایب ردم کردن🤦🏻♀️

اهان، خب همون دیگه بنظرم چندتا کلیپ ببین چندتا نمونه سوال حل کن یه چیزایی تو ذهنت بمونه، امتحان قبلیت اگه سوالاتشو داری دوباره حلش کن اشکالات و برطرف کن، میدونم حوصله نداری😄ولی لنتی همین یه دونه رم پاس کن بره دیگه

اهان، خب همون دیگه بنظرم چندتا کلیپ ببین چندتا نمونه سوال حل کن یه چیزایی تو ذهنت بمونه، امتحان قبلی ...

میترسمکلیپ ببینم و آخرشم هیچی به هیچی

لعنتی وسواس دارم از سه روز پیشه شروع کردم به چیز خاصی نرسیدم