2777
2789
عنوان

بیاین ببینین مامانم بهم چی گفت

92 بازدید | 10 پست

مامانم همش منو نفرین ناحق میکرد میگفت جنازتو اورژانس بیاره و جوانمرگ شی ومنم گفتم هرچی برا من میخوای برا عزیزانت منظورم بچه های دیگش بود که بینمون تبعیض میذاشت

بعد مادربزرگمم بهم تهمت میزد میگفت خواهرم که خیانت کرده من جادوشون کردم و میگفت خدا مریضت کنه زد به سینش جلو قبله من خیلی دلم شکست

حالا مادربزرگم مریض شد و من خیلی کمکش کردم و حلالش کردم عمل کرد و باز بهم تهمت زد و خیلی حالش بد شد من بخشیدم و بردن شهر دیگه بیمارستان و فوت کرد دیگه

الان مامانم اینا میگن تو نفرین کردی گفتی سر عزیزات بیاد گفتم تو که به من دلت اومد بگی جنازتو بیارن جوانمرگ شی من فقط گفتم چیزی که میخوای برا خودت من نفرین نکردم به من چه 😭 اصلا حرفای خودشو نمیبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی نکن خودتو ثابت کنی، بهشون بگو ببینید نفرینام چقد گیراست، با من درست رفتار کنید 😎😈

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سعی نکن خودتو ثابت کنی، بهشون بگو ببینید نفرینام چقد گیراست، با من درست رفتار کنید 😎😈

اصلا نفرین ناحق که گیرا نیست اگه فکر میکنه حق با اونه دیگه چرا نگرانه

وقتیم گفت اورژانس جنازتو بیارن اصلا یه دعوایی بود که ربطی به نفرین و جنازه نداشت میتونست یه چیز دیگه بگه نه انقدر سنگین و ناراحت کننده

اصلا نفرین ناحق که گیرا نیست اگه فکر میکنه حق با اونه دیگه چرا نگرانه وقتیم گفت اورژانس جنازتو بیارن ...

عزیزم خیلی حق داری، خدا بهت آرامش و دل خوش بده الهی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ولشون کن هر چی میگنمگه به نفرینهچطور تو که جوانی چیزیت بشه اشکال ندارهاونکه پیره اشکال دارهبی محل کن

اصلا انصاف و منطق ندارن تازه من اصلا اونو نفرین نکردم کسیو نفرین نکردم فقط گفتم اینو که گفتی برا خودت