2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 54 پست
خودم حذفیات و جزوه و برنامه و..ندارم. گفتن ازت ازمونم میگیریم.خودم اینارو نمیتونم.شما چطور تونستی؟

من مشاور ندارم و نداشتم

دو ساله موندم پشت برای پزشکی دولتی

من نظرم اینه مشاور نگیر ولی اگه میخوای بگیر فرجیکو خوبه

من ها شِکَست تا مَن شدم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پایت صفر نیست شاید بشه من پایم صفره پرستاری ازاد میخوام و کلا نا امیدم

شما مشاور دارین؟ از کدوم موسسه؟

والا یه نفر خیلی بهم امید داده که خیلیا تونستن تو ۶ ماه و ۶ ماه بهترین فرصته.شما هم میتونین

شما مشاور دارین؟ از کدوم موسسه؟والا یه نفر خیلی بهم امید داده که خیلیا تونستن تو ۶ ماه و ۶ ماه بهتری ...

دارم مشاورم شهر خودمه راستش کار خاصی نمیکنه فقط بهم میگه چی بخون چی نخون که اونم خودم الان اجرا نمیکنم گند خورده به همه چی برنامم

من مشاور ندارم و نداشتمدو ساله موندم پشت برای پزشکی دولتی من نظرم اینه مشاور نگیر ولی اگه میخوای بگی ...

دممت گرم چ حالی داشتی و داری

من الان اولین ساله پشت موندمه دارم خفه میشم

چرا نشدنی خیلیا رو دیدم از همین الان شرو کردن بخدا اون سری تو اینستا ی آقایی دیدم سنش ۳۰ سال بود گفت ...

منم همونارو دیدم که امید گرفتم. و از این ناراحتم که چقد خونوادم دوست دارن قبول شم.بخاطر اونا بیشتر دلم میخواد و الان خیلی ناراحتم و فقط گریه میکنم

منم همونارو دیدم که امید گرفتم. و از این ناراحتم که چقد خونوادم دوست دارن قبول شم.بخاطر اونا بیشتر د ...

عزیزم گریه چرا تو تلاشتو بکن تو در حد توانت تا جایی ک میتونی تلاشت رو بکن اینطوری شرمنده خودت هم نیستی و میگی من تلاشمو کردم صدم رو گذااشتم