2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

64 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر .من چن ماه داروی تحریک تخمک خوردم ک نتیجه نگرفتم گفتم این ماه بدون دارو برم ببینم وضعیتم چطوره ..روز ۱۱ سیکل سونو دادم یه دونه ۲۵ داشتم .با ۲۵ میشه باردار شد ؟؟؟شنیدم میگن تا ۲۴ ولی دکتر گفت خوبه ۲۵

اره اما بابد امپول ازاد سازی بزنه روز ۱۱ فولیکول ۲۵ بزرگه. یعنی واسه بعدش بزرگتر میشه

اخه من دارو نخورده بودم .یعنی مثلا همون روز خودش ازاد نمیشه بدون امپول ؟؟.اون ماه ها ک دارو میخوردم دکتر امپول ازاد سازی میداد اما این ماه چیزی نگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار تجربمو باهات به اشتراک بزارم منم مثل شما چند ماهی درگیر قرص و امپول و فولیکول و... شده بودم اما خب باردار نشدم...

شروع کردم به اصلاح سبک زندگی به طور جدی... ماه اول باردار شدم

با وجود تنبلی شدید سر بچه دومم دکتر میگفت تنبلییی شدید داری غیر ممکنه بدون دارو و... باردار شی اما بدون دارو و بدون رعایت اصلاح سبک زندگی باردار شدم و فهمیدم بارداری قسمت مهمش اینه قسمتت باشه و خدا بخواد و قسمت مهم دیگش بی خیالی ...خلق وخوی اروم غذای خوب رابطه منظم

در کنارش پیگیر باش هم خودت هم شوهرت چکاپ بشین و اگ مشکل خاصی بود درمانش کنین

من قبل بارداری اولم ب خواسته خودم دکتر برام عکس رنگی رحم نوشت رفتم دادم نتیجشم خوب بود ولی مبگن با همون تزریق اگ گرفتگی کوچیک وجود داشته باشه رفع میشه

بزار تجربمو باهات به اشتراک بزارم منم مثل شما چند ماهی درگیر قرص و امپول و فولیکول و... شده بودم اما ...

مرسی بابت توضیحت عزیزم .یه مقدار همسرم ضعیف بود دارو خورد خوب شد .حالا موندم چرا نمیشه .والا رژیم غذایی رو هم تا حدودی رعایت میکنم .ولی تحرک زیاد ندارم