2777
2789

خیلی ها هردو رو میدن ولی میگن اگرمیخوای هردورو بدی با شیشه شیر خشک ندین که سینه رو بگیره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ها هردو رو میدن ولی میگن اگرمیخوای هردورو بدی با شیشه شیر خشک ندین که سینه رو بگیره

خونه دوستم بودم اون بچه اش شيرخشكى ولى كَفتيم بهش سينه بديم ببينم قبول ميكنه يا نه كه ديديم انكَار قبول كرد راحتم شيرشو خورد وخوابيد😂

خونه دوستم بودم اون بچه اش شيرخشكى ولى كَفتيم بهش سينه بديم ببينم قبول ميكنه يا نه كه ديديم انكَار ق ...

ااره خب بعضی بچه ها شیر مادر ترجیح میدن پسر من مثلا شیر خشک به زور میخورد ولی شیر مادر با اشتها میخورد اوایل چون شیر نداشتم مجبور بودم شیر خشک بدم به زور با قطره چکون میدادم بهش ولی شیرم اومد لب به شیر خشک نزد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من تا5 ماهگی شیر خودمم دادم کم و بیش. شیر خشکم میدادم هر بچه ای ی جوره یکی میبینی تا دو سال هردو رو ...

پیش دوستم بودم اون بچه اش شيرخشكى ولى كَفتيم بهش سينه بديم ببينم قبول ميكنه يا نه كه ديديم انكَار قبول كرد راحتم شيرشو خورد وخوابيد نمیدونم چرا 😂😅

سلام مامان 💛

بله، کاملاً میشه. خیلی از نوزادها ترکیبی تغذیه میشن یعنی بیشتر شیرخشک میخورن و روزی یکبار یا حتی گاهی سینه هم میگیرن. این کار اشکالی نداره و حتی مفیده.

نکته مهم اینه که

• اگر میخوای همین یک وعده سینه حفظ بشه، بهتره هر روز در زمان مشخص باشه
  • ترجیحاً اول سینه بده بعد شیرخشک
  • مکیدن حتی یک وعده هم به حفظ شیر کمک میکنه

اگر نوزاد وزنگیری خوبی داره، این روش کاملاً قابل قبوله و جای نگرانی نیست.

🎥 برای دیدن ویدیوهای علمی و کاربردی دربارهی تغذیه، رشد و آرامش کودک
در کانال «دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma» در یوتیوب سابسکرایب کن ❤️

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1