2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو کار قانون جذبم بعد یه روز از خواب پاشدم همینطور فکرم درگیر خواستم بود یه لحظه پیش خودم گفتم اگه نشد چی نمیدونم چرا دودل شده بودم رفتم سر گوشی همینطوری نکا کردم تا ساعت1111 منکه اصن به این ساعتا باور نداشتم یه لحظه به دلم افتاد معنیشو بزنم دیدم نوشته تو در مدار خواسته ات هستی با قدرت به کارت ادامه بده به هرچی بخوای میرسی

من تو کار قانون جذبم بعد یه روز از خواب پاشدم همینطور فکرم درگیر خواستم بود یه لحظه پیش خودم گفتم اگ ...

برا منم چند بار از این اتفاقا افتاده هر ساعت جفتی میبینم معنیشو میزنم گوگل میاره دوبار به واقعیت تبدیل شده شانسی

ساعتای جفت هم تازگیا دوباره زیاد میبینم میخاستم ببینم واقعیه معنیاش یا نه

یه بارم داشتم میرفتم عروسی من برا دیدن یه شخصی میرفتم پیش خودم میگفتم ینی میبینمش امروز اون منو میبینه چی میشه اگه این رومن کراش بزنه شانسکی ساعت 1515 رو دیدم اول نادیدش گرفتم یهو گفتم عهه ساعت جفت بزنم ببینم چی میشه دیدم نوشته به سمت عشق میری نمیدونم یا عشق به سمتت میاد زندگیت تغییر میکنه یه چیز اینطوری بود

خیلی میبینم روزی صدبار😂

از بس سرت تو گوشیه

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
وقتی رفتی دیدیش یا نه

20 اذر بود ن ندیدمش اما 1 دی شب یلدا اصن ما نمیخواستیم بریم خونه خالم اونوقتم که رفتیم گفتم مامان فلانی اینا میان گفت ن سرما خوردن رفتیم تا اونا زودتر از ما هستن خلاصه هیلی اونشب برخوردش فرق داشت دیشبم اعتراف کرد بابتی ک روش کراش بودم اما بلاکش کردم دیگه ببینم حضوری دیدم چی میخواد بگه😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792