2777
2789
عنوان

چالش💭

124 بازدید | 12 پست

- چالش..

اگه میتونستی برگردی به عقب چه کاریو انجام نمیدادی؟

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡ای که آنان راعدوزانی زکین♡ای بدان خارج شدی ازراه دین♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

این ایموجی رو ندیده بودم

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کاراموزی رفته بودم قبلش اکسل کار میکردم شاید قبولم کردن

ترم یک درسم و میخوندممم

انجام ندادن نیست انجام دادنه اکثرا حسرت انجام دادن کاری که باید و میخورم😂

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده

موقع ازدواج اینقدر همه چیزو ساده نمیگرفتم. بیشتر خرج روی دست شوهرم و خانوادش میذاشتم

میشه یکم توضیح بدی ینی عروسی نگرفتی و مهریه اه چقده

خریت خواهرم که میخواد مهرشو ی سکه بزاره تو تاپیک اخرم هس

ابراز عشق به یک بی سر پای مزخرف رو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

میشه یکم توضیح بدی ینی عروسی نگرفتی و مهریه اه چقدهخریت خواهرم که میخواد مهرشو ی سکه بزاره تو تاپیک ...

مهریه م خوب بود ولی عروسی نگرفتم بخاطر مشکل مالی و خریدن خونه قبل از عروسی. یلدایی طلا نخواستم با اینکه اون زمان طلا هم ارزون بود و... اون موقعا برام مهم نبود ولی حالا فکر میکنم باید بهم ارزش میدادن تا الان قدر من دستشون بیاد