من دارم و خیلی اذیت میشم . چای گل گاو زبان بخور منتهی اگه فشار نداری . من دکتر برام قرص نوشتم میخورم اثر نداشت چون باید تا احساس کردی داره میگیردت بخوری بعد که درد بخوره بخوری تاثیر نمیذاره . موقع عادت ماهیانه هم حملاتش بیشتر میشه متاسفانه .
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من در اين مواقع تهوع شديد ميگيرم و حتما گلاب به روتون بايد بالا بيارم بعد يدونه قرص ريلايف و يدونه كلرديازپوكسايد ميخورم و چشامو با يچيزي ميبندم و تو اتاق كاملا تاريك و بدون سرو صدا ميخوابم.
وقتی سر دردم میگیره فقط میرم تو ی اتاق خیلی تاریک ی روسریم اروم ب سرم میبندم میخوابم بهتر میشم. ولی وقتی خیلی درد بگیره و اولش نرم تو اتاق تاریک پیشرفت کنه زیاد شه دردش تا دو سه روز نمه درد داره