2777
2789
عنوان

تو عقد جداشدم

180 بازدید | 16 پست

اون خواست ینی هردفه تا یه بحثی میکردیم سریع اسم طلاق میورد

بحثامونم خیلی چیز خاصی نبودن ینی در حد طلاق نبود اما خب اون انگار دهنش عادت کرده بود

جلسه اخر مشاوره گف برگردیم ب هم اما با غرور انگار ک من اسباب بازیشم منم فقط میگفتم نه

اون هیچ تلاشی نکرد فقط حرفشو میزد ک برگردیم بدون عذرخواهی بدون اظهار پشیمونی بدون شرمندگی دفه اخر ک گفت گفتم حالا ببینم چی میشه

منتظر بودم یکاری کنه تا نوبت دادگاه اما هیچی نکرد و حتی خودشم نیومد برا طلاق وکیل گرفت فرستاد

بدون اینکه اصن نیازی ب وکیل باشه

نمیدونم چرا از طلاقم خیلی ناراحت نیستم اما از این رفتاراش احساس حقارت بهم داد و خیلی ناراحتم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایان تلخ بهتر است از تلخی بی پایان

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اتفاق ناراحت کننده ای و حق داری ناراحت باشی. امابین بد و بدتر بده شده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم