2777
2789
عنوان

شما همیشه غذاتون خوشمزه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 41 پست
چرا ولی زیاد کمکی ندارم تازهبچه هاهردوشون زیردوسالن اخه مثلا هرردز که نمیشه خورشت بپزم

هعيي عزيزم سختهه خدا كمكت ميكنه

اره اينم هستت ولي من مثلا خودم كلا شانسيه يعني واقعا يه وقتايي از دستم در ميره

وليي براي ظهر ها ميتوني حاظري و چيز نوني درست كني يا مثلا زود بيدار بشي يا شب قبل يه چيزي اماده كني بذاري تو يخچال كه در طول روز به كاراي ديگه برسي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مادر دو بچم و خونه دار

میفهمم چی میگی ولی من و تو قرار نیست عالی باشیم من گاهی چیزای ساده و راحت درست میکنم گاهیم چرب و چیل ولی بچه کوچیک حالیش نیست کل زمان و اختیارت دستشه گاهی نمیزاره یه لیوان چای بخوری چه برسه به آشپزی

ولی خب من همسرم خیلی بادرکه همیشه میگه میدونم روزای سختی داری و کمکم میکنه تو یه سری کارا

شوهرش سرکاربوده خواب نبوده گفتم ک پیش میادخودش متوجه شد شماچرا فشارشدی😂😂گفتی مرغ مسما گفتم ماهیم ک ...

عزیز من ک با شما دعوا ندارم فقط چون خودمم تو این شرایطم کاملا درک میکنم اسی رو گاهی اصصصلا نمیشه تمرکزتو بذاری رو غذا و حتما درست بشه و خوبم از آب در بیاد اینقد ک بچه وسط کارت پارازیت میاد همسرش باید درک میکرد حداقل ب روش نمیاورر یا وقتی اومد مثلا میگفت اشکال نداره خودم سرخ میکنم،اوکی؟

شما چنددیقه میزارید سرخ بشه

تایم نگرفتم

ولی یه وقتایی با سعله کم میزارم بپزه یکساعتم طول میکشه چون زیرشو خیلی کم میکنم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم مادر دو بچم و خونه دار میفهمم چی میگی ولی من و تو قرار نیست عالی باشیم من گاهی چیزای ساده و راحت ...

ساده وراحت مثلا چی الان ماهی برام جزو ساده وراحتابود ازصبح مزه دارکردم فقط اشتباه کردم دیرسرخ کردم

تایم نگرفتمولی یه وقتایی با سعله کم میزارم بپزه یکساعتم طول میکشه چون زیرشو خیلی کم میکنم

یک ساعت برای ماهی دیگه واقعا overcooked هست .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یک ساعت برای ماهی دیگه واقعا overcooked هست .......

شعله ش که کم باشه مغز پخت میشه

یه ماهی نبوده که انقد وقت گذاشتم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

شعله ش که کم باشه مغز پخت میشهیه ماهی نبوده که انقد وقت گذاشتم

منم به اسی گفتم شعله کم باشه که مغز پخت بشه

ولی الان صحبت یکساعت میکنین شما که ، این اور کوک هست دیگه

هر طوری حساب کنیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اخه گفت یک ساعت دیرمیام گفتم سرخ کردن ماهی که ده دیقس سرد میشه

ماهی با ده دقیقه سرخ نمیشه عزیزم زیرشو که بلند کنی روش طلایی میشه داخلش زنده میمونه

زیرشو باید کم کنی و بذاری حداقل نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه سر فرصت تو روغن سرخ بشه اینجوری ماهی مزه بهشت میده