2777
2789
عنوان

دوست پسرم گرمه

328 بازدید | 16 پست

بچه ها دوست پسرم گرمه خودم بدتر از اونم اون میگه بیا باهم ...... کنیم ولی من قبول نکردم سر همین کات کردیم خودم خیلی دلم میخواستتش ولی ....

بهش گفتم فقط با ازدواج ولی هنوز تو فکرشم

انتخاب اختیار با خودت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقلتو نده دست شهوتت کار درستو کردی

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

نکن که بعدا پشیمون میشیییی

مخصوصا اگ معتقدی بشدت عذاب وجدان و احساس گناه تا اخر باهات میمونه

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

پسر و دختری که پنج سال باهم بودن

دختره عکس بی بی چک مثبت فرستاد به پسر گفت ازت ح. امله م

پسر سیمکارتو عوض کرد

استعفا داد

خونه شم عوض کرد

الان این دختر چه غلطی بکنه

افتاد ته چاه

آفرین بهترین کارممکنوکردی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببخشید ولی غلط کرده که گرمه، اول مرد باشه و ازدواج بکنه و مسئولیت به عهده بگیره، بعدش هر چقدر دوست داشت گرم باشه!

متاسفانه بیشتر پسرا الان دنبال حال و رابطه ی مفت بدون هیچ تعهد و مسئولیتی هستن

مواظب خودت باش چون این وسط تویی که آسیب می بینی و اون هیچیش نمیشه!