دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 عنوان کیا با اینکه مشکل نداشتن دیر باردار شدن❓ 118 بازدید | 24 پست چند وقت طول کشید باردار شدین؟ اخر فهمیدین مشکل چی بوده یا نه؟ 1404/10/06 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4930 باید مرد و زن هر دو آزمایش بدن بعد دکتر دارد می نویسه بعدش دکتر می گه کی و چطور برای بارداری اقدام کنن
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9015 تنبلی تخمدان داشتم سه سال بعد از عروسی بدون دارو و آمپول فقط با اصلاح تغذیه و شروع رژیم و ورزش، بار دار شدم دو تا نینی دارم ☺️🧿 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 تنبلی تخمدان داشتم سه سال بعد از عروسی بدون دارو و آمپول فقط با اصلاح تغذیه و شروع رژیم و ورزش، بار ... عزیزم خدا حفظشون کنه .چند وقت بعد این ورزش و رژیم باردار شدی؟
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 باید مرد و زن هر دو آزمایش بدن بعد دکتر دارد می نویسه بعدش دکتر می گه کی و چطور برای بارداری اقدام ک ... اینکارا رو انجام دادم نشد .استرس هم ندارم .زمانش هم رعایت کردیم
کیک_یخچالی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9015 عزیزم خدا حفظشون کنه .چند وقت بعد این ورزش و رژیم باردار شدی؟ سه ماه. ممنونم. قطره ویتاگنوس هم خوردم مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 4930 اینکارا رو انجام دادم نشد .استرس هم ندارم .زمانش هم رعایت کردیم حالا رئیس و بیخیال می شی ولی به تقویت خودتون می رسی مثلا شیر موز با خرما گردو آجیل و عسل طبیعی و گشت و گذار هرچی بهش فکر نکنی زودتر میشه
جوجه_ماما عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 889 عزیزم توی یک فرد سالم توی هر سیکل فقط 25 درصد امکان بارداری هست کسی که زیر 35 سال داره هم تا یک و نیم سال وقت داره باردار بشه البته بماند که استرس بارداری نشدن خودش باعث باردار نشدن میشه
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 حالا رئیس و بیخیال می شی ولی به تقویت خودتون می رسی مثلا شیر موز با خرما گردو آجیل و عسل طبیعی و گشت ... مرتب اینا رو میخوریم والا..😔
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 عزیزم توی یک فرد سالم توی هر سیکل فقط 25 درصد امکان بارداری هست کسی که زیر 35 سال داره هم تا یک و نی ... من نزدیک دو ساله دارم اقدام میکنم ...نشد که نشد
جوجه_ماما عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 889 من نزدیک دو ساله دارم اقدام میکنم ...نشد که نشد هیچ مشکلی ندارید ؟ خودتون و همسرتون ؟آزمایش دادید ؟سابقه بیماری زمینه ای ، تنبلی تخمدان ، کیست و همینطور همسرتون ..... ندارید ؟
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 هیچ مشکلی ندارید ؟ خودتون و همسرتون ؟آزمایش دادید ؟سابقه بیماری زمینه ای ، تنبلی تخمدان ، کیست و همی ... نه عزیزم هیچ مشکلی نداریم واقعا ...اصلا نمیدونم چرا نمیگیره ای وی اف هم همسرم مخالفه .خودمم دوست ندارم
دریاشهریار مدیر استارتر عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 63 هیچ مشکلی ندارید ؟ خودتون و همسرتون ؟آزمایش دادید ؟سابقه بیماری زمینه ای ، تنبلی تخمدان ، کیست و همی ... البته یه سری چیزا رو امتحان نکردم مثل چسبندگی
جوجه_ماما عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 889 نه عزیزم هیچ مشکلی نداریم واقعا ...اصلا نمیدونم چرا نمیگیره ای وی اف هم همسرم مخالفه .خودمم دوست ندا ... دکتر نظرشون چی بود ؟ نگفتن بخاطر چی این اتفاق می افته استرس ؟ چاقی ؟ سبک زندگی غلط ؟ خدایی نکرده سیگار و...؟
جوجه_ماما عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 889 البته یه سری چیزا رو امتحان نکردم مثل چسبندگی سونو و آزمایش دادید؟