2777
2789
عنوان

از استایلای دانشگاهیتون بگین

59 بازدید | 6 پست

بیشترین لباسی ک براتون کاربرد دارع چیه؟

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبیه املا میرملباس برای تنم پیدا نمیشههمش گله گشادعذاب میکشوم

چرا عزیز

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چرا عزیز

والا مشکل اینه هر وقت میرم حرید حتی با این سن مامانم حکم میکنه فلان لباس خوب نیست نخر

اونم جلو فروشنده دیگه ادم نمیدونه چی بگه

دنیایم اصرار کنی برمیگرده میگه سلیقه خودته ولی بازم حکمش سلیقه خودشه سر همین در عذابم😐

T.me://chakamehnastoh

من روزایی که هوا گرمه کت کوتاه میپوشم با شلوار راسته کلن مانتو اسپرت ندارم فقط کت زیرشم شومیز حتما هم باید آستینش از کتم دربیادبیرون😂

برای زمستون و پاییز هم همه چی میپوشم مثلا هودی با پافر بارونی و .. شلوارمم اکر با بوت بپوشم اسکینی ولی تو حالتای دیگه راسته و نیم بگ